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Ana Isabel de Almeida Costa
AuthID:
R-000-0VB
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Document Source:
All
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Article (7)
Review (2)
Editorial Material (1)
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2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 10
1
TÃTULO:
Conceptualization and measurement of personal norms regarding meal preparation. Measurement of personal norms
Full Text
AUTORES:
Ana Isabel D de Almeida Costa
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF CONSUMER STUDIES,
VOLUME:
37,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Designing New Meals for an Ageing Population
Full Text
AUTORES:
Ana I A Costa
; Wim M F Jongen;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION,
VOLUME:
50,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
3
TÃTULO:
A cross-cultural study of cereal food quality perception
Full Text
AUTORES:
Krutulyte, R;
Costa, AI
; Grunert, KG;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
Journal of Food Products Marketing,
VOLUME:
15,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Dynamics of open innovation in the food industry
AUTORES:
Soumodip Sarkar
;
Ana I A Costa
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY,
VOLUME:
19,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
5
TÃTULO:
Food Innovation Management
AUTORES:
Ana Isabel A Almeida Costa
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY,
VOLUME:
19,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
6
TÃTULO:
Influence of flock treatment with the antibiotic tylosin on poultry meat quality: results of a preliminary experiment
Full Text
AUTORES:
Costa, AIA
;
Teldeschi, E
;
Gerritzen, MA
;
Reimert, HGM
; Linssen, JPH;
Cone, JW
;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
NJAS-WAGENINGEN JOURNAL OF LIFE SCIENCES,
VOLUME:
54,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
7
TÃTULO:
To cook or not to cook: A means-end study of motives for choice of meal solutions
Full Text
AUTORES:
Ana I D de A. Costa
;
Diane Schoolmeester
; Mathijs Dekker; Wim M F Jongen;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
FOOD QUALITY AND PREFERENCE,
VOLUME:
18,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
8
TÃTULO:
Exploring the use of consumer collages in product design
Full Text
AUTORES:
Costa, AIA
; Schoolmeester, D; Dekker, M; Jongen, WMF;
PUBLICAÇÃO:
2003
,
FONTE:
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
1-2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
9
TÃTULO:
A consumer-oriented classification system for home meal replacements
Full Text
AUTORES:
Costa, AIA
; Dekker, M; Beumer, RR;
Rombouts, FM
; Jongen, WMF;
PUBLICAÇÃO:
2001
,
FONTE:
FOOD QUALITY AND PREFERENCE,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
10
TÃTULO:
Quality function deployment in the food industry: a review
Full Text
AUTORES:
Costa, AIA
; Dekker, M; Jongen, WMF;
PUBLICAÇÃO:
2000
,
FONTE:
European Conference on Nutritionists Meet Food Scientists and Technologists
in
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
9-10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
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