1
TÍTULO: Conceptualization and measurement of personal norms regarding meal preparation. Measurement of personal norms  Full Text
AUTORES: Ana Isabel D de Almeida Costa ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF CONSUMER STUDIES, VOLUME: 37, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Designing New Meals for an Ageing Population  Full Text
AUTORES: Ana I A Costa ; Wim M F Jongen;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION, VOLUME: 50, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: A cross-cultural study of cereal food quality perception  Full Text
AUTORES: Krutulyte, R; Costa, AI ; Grunert, KG;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: Journal of Food Products Marketing, VOLUME: 15, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Dynamics of open innovation in the food industry
AUTORES: Soumodip Sarkar ; Ana I A Costa ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 19, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Food Innovation Management
AUTORES: Ana Isabel A Almeida Costa ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 19, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: Influence of flock treatment with the antibiotic tylosin on poultry meat quality: results of a preliminary experiment  Full Text
AUTORES: Costa, AIA ; Teldeschi, E; Gerritzen, MA; Reimert, HGM; Linssen, JPH; Cone, JW;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: NJAS-WAGENINGEN JOURNAL OF LIFE SCIENCES, VOLUME: 54, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: To cook or not to cook: A means-end study of motives for choice of meal solutions  Full Text
AUTORES: Ana I D de A. Costa ; Diane Schoolmeester; Mathijs Dekker; Wim M F Jongen;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 18, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Exploring the use of consumer collages in product design  Full Text
AUTORES: Costa, AIA ; Schoolmeester, D; Dekker, M; Jongen, WMF;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 14, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: A consumer-oriented classification system for home meal replacements  Full Text
AUTORES: Costa, AIA ; Dekker, M; Beumer, RR; Rombouts, FM; Jongen, WMF;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
10
TÍTULO: Quality function deployment in the food industry: a review  Full Text
AUTORES: Costa, AIA ; Dekker, M; Jongen, WMF;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: European Conference on Nutritionists Meet Food Scientists and Technologists in TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 11, NÚMERO: 9-10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef