Velimatti Ollilainen
AuthID: R-006-PAY
1
TÃTULO: EuroFIR guidelines for assessment of methods of analysis: GAMA Full Text
AUTORES: Isabel Castanheira; Marina Saraiva; Andreia Rego; Velimatti Ollilainen;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 193
AUTORES: Isabel Castanheira; Marina Saraiva; Andreia Rego; Velimatti Ollilainen;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 193
2
TÃTULO: Separation and identification of neutral cereal lipids by normal phase high-performance liquid chromatography, using evaporative light-scattering and electrospray mass spectrometry for detection Full Text
AUTORES: Joao M Rocha ; Paavo J Kalo; Velimatti Ollilainen; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A, VOLUME: 1217, NÚMERO: 18
AUTORES: Joao M Rocha ; Paavo J Kalo; Velimatti Ollilainen; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A, VOLUME: 1217, NÚMERO: 18