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João Miguel Ferreira da Rocha
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R-000-77P
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1979
1978
1977
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 8
1
TÃTULO:
Composition of neutral lipid classes and content of fatty acids throughout sourdough breadmaking
Full Text
AUTORES:
Joao M Rocha
; Paavo J Kalo;
Xavier Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
114,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Fatty Acid Composition of Non-Starch and Starch Neutral Lipid Extracts of Portuguese Sourdough Bread
Full Text
AUTORES:
Joao M Rocha
; Paavo J Kalo;
Xavier Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY,
VOLUME:
89,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Microbiological profile of maize and rye flours, and sourdough used for the manufacture of traditional Portuguese bread
Full Text
AUTORES:
Joao M Rocha
;
Xavier Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
31,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Neutral Lipids in Free, Bound, and Starch Lipid Extracts of Flours, Sourdough, and Portuguese Sourdough Bread Determined by NP-HPLC-ELSD
AUTORES:
Rocha, JM
; Kalo, PJ;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
CEREAL CHEMISTRY,
VOLUME:
88,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Neutral lipids in non-starch lipid and starch lipid extracts from Portuguese sourdough bread
Full Text
AUTORES:
Joao M Rocha
; Paavo J Kalo;
Xavier X Malcata
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
112,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Separation and identification of neutral cereal lipids by normal phase high-performance liquid chromatography, using evaporative light-scattering and electrospray mass spectrometry for detection
Full Text
AUTORES:
Joao M Rocha
; Paavo J Kalo;
Velimatti Ollilainen
;
Xavier X Malcata
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A,
VOLUME:
1217,
NÚMERO:
18
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Identification of molecular species of simple lipids by normal phase liquid chromatography-positive electrospray tandem mass spectrometry, and application of developed methods in comprehensive analysis of low erucic acid rapeseed oil lipids
Full Text
AUTORES:
Kalo, PJ; Ollilainen, V;
Rocha, JM
;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF MASS SPECTROMETRY,
VOLUME:
254,
NÚMERO:
1-2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
On the microbiological profile of traditional portuguese sourdough
AUTORES:
Rocha, JM
;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
1999
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD PROTECTION,
VOLUME:
62,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
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