1
TÍTULO: Composition of neutral lipid classes and content of fatty acids throughout sourdough breadmaking  Full Text
AUTORES: Joao M Rocha ; Paavo J Kalo; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 114, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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2
TÍTULO: Fatty Acid Composition of Non-Starch and Starch Neutral Lipid Extracts of Portuguese Sourdough Bread  Full Text
AUTORES: Joao M Rocha ; Paavo J Kalo; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY, VOLUME: 89, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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3
TÍTULO: Microbiological profile of maize and rye flours, and sourdough used for the manufacture of traditional Portuguese bread  Full Text
AUTORES: Joao M Rocha ; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 31, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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4
TÍTULO: Neutral Lipids in Free, Bound, and Starch Lipid Extracts of Flours, Sourdough, and Portuguese Sourdough Bread Determined by NP-HPLC-ELSD
AUTORES: Rocha, JM ; Kalo, PJ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: CEREAL CHEMISTRY, VOLUME: 88, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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5
TÍTULO: Neutral lipids in non-starch lipid and starch lipid extracts from Portuguese sourdough bread  Full Text
AUTORES: Joao M Rocha ; Paavo J Kalo; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 112, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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8
TÍTULO: On the microbiological profile of traditional portuguese sourdough
AUTORES: Rocha, JM ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, VOLUME: 62, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
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