1
TÍTULO: Measurement of catechin-7-O-glucoside from barley to malt. Content of catechin-7-O- glucoside in barley and malt  Full Text
AUTORES: Daniel O Carvalho ; Ales Paulu; Pavel Dostalek; Luis F Guido ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 124, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
4
TÍTULO: A review of flavour formation in continuous beer fermentations
AUTORES: Tomas Branyik; Antonio A Vicente ; Pavel Dostalek; Jose A Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 114, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Antioxidant properties of free, soluble ester and insoluble-bound phenolic compounds in different barley varieties and corresponding malts
AUTORES: Marketa Dvorakova; Luis F Guido ; Pavel Dostalek; Zuzana Skulilova; Manuela M Moreira; Aquiles A Barros ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 114, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: The Impact of a Xanthohumol-Enriched Hop Product on the Behavior of Xanthohumol and Isoxanthohumol in Pale and Dark Beers: A Pilot Scale Approach
AUTORES: Paulo J Magalhaes; Pavel Dostalek; Jose M Cruz; Luis F Guido ; Aquiles A Barros ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 114, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: A Review of Flavour Formation in Continuous Beer Fermentations*  Full Text
AUTORES: Tomáš Brányik; António A Vicente; Pavel Dostálek; José A Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Journal of the Institute of Brewing, VOLUME: 114, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: CrossRef: 79
8
TÍTULO: Growth model and metabolic activity of brewing yeast biofilm on the surface of spent grains: A biocatalyst for continuous beer fermentation  Full Text
AUTORES: Branyik, T; Vicente, AA ; Kuncova, G; Podrazky, O; Dostalek, P; Teixeira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: BIOTECHNOLOGY PROGRESS, VOLUME: 20, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 24