1
TÍTULO: Impact of storage conditions on the oxidative stability of beer  Full Text
AUTORES: Ferreira, Ines M.; Carvalho, Daniel O. ; Guido, Luis Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 249, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: A review on the fate of phenolic compounds during malting and brewing: Technological strategies and beer styles  Full Text
AUTORES: Carvalho, DO ; Guido, LF ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 372
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 14
3
TÍTULO: BUILDING A VASCULARIZED SPHEROID PATCH FROM THE BOTTOM UP
AUTORES: Neves, Mariana I.; Carvalho, Daniel T. O. ; Feijao, Talia; da Silva, Ricardo M. P.; Barrias, Cristina C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TISSUE ENGINEERING PART A, VOLUME: 28
INDEXADO EM: WOS
4
TÍTULO: Co-constructing ecological societies: The diversity of knowledge for a common knowledge
AUTORES: Oliveira, Daniel ; Mesquita, Monica;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: REMEA-REVISTA ELETRONICA DO MESTRADO EM EDUCACAO AMBIENTAL, VOLUME: 39, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: WOS
8
TÍTULO: Profiling the volatile carbonyl compounds of barley and malt samples using a low-pressure assisted extraction system  Full Text
AUTORES: Reichel, S; Carvalho, DO ; Santos, JR ; Bednar, P; Rodrigues, JA ; Guido, LF ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 121
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 10
9
TÍTULO: Online HPLC-DPPH screening method for evaluation of radical scavenging phenols extracted from Moringa oleifera leaves  Full Text
AUTORES: Braham, F; Carvalho, DO ; Marisa Almeida ; Zaidi, F; Magalhaes, JMCS; Guido, LF ; Goncalves, MP;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: SOUTH AFRICAN JOURNAL OF BOTANY, VOLUME: 129
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 24
10
TÍTULO: Determination of Acrylamide in Biscuits by High-Resolution Orbitrap Mass Spectrometry: A Novel Application
AUTORES: Cristiana L Fernandes; Daniel O Carvalho ; Luis F Guido ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOODS, VOLUME: 8, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
Página 1 de 3. Total de resultados: 27.