1
TÍTULO: EuroFIR quality approach for managing food composition data; where are we in 2014?  Full Text
AUTORES: Susanne Westenbrink; Mark Roe; Marine Oseredczuk; Isabel Castanheira; Paul Finglas;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 193
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Food composition databases: The EuroFIR approach to develop tools to assure the quality of the data compilation process  Full Text
AUTORES: Susanne Westenbrink; Marine Oseredczuk; Isabel Castanheira; Mark Roe;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 113, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Establishing quality management systems for European food composition databases  Full Text
AUTORES: Isabel Castanheira; Mark Roe; Susanne Westenbrink; Jayne Ireland; Anders Moller; Simonetta Salvini; Hedwig Beernaert; Marine Oseredczuk; Maria Antonia Calhau;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 113, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef