R. Ciriminna
AuthID: R-006-SSV
1
TÃTULO: Pectin: New science and forthcoming applications of the most valued hydrocolloid Full Text
AUTORES: Ciriminna, Rosaria; Fidalgo, Alexandra; Scurria, Antonino; Ilharco, Laura M.; Pagliaro, Mario;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 127
AUTORES: Ciriminna, Rosaria; Fidalgo, Alexandra; Scurria, Antonino; Ilharco, Laura M.; Pagliaro, Mario;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 127
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Red Orange and Bitter Orange IntegroPectin: Structure and Main Functional Compounds Full Text
AUTORES: Scurria, Antonino; Sciortino, Marzia; Garcia, Ana Rosa; Pagliaro, Mario; Avellone, Giuseppe; Fidalgo, Alexandra; Albanese, Lorenzo; Meneguzzo, Francesco; Ciriminna, Rosaria; Ilharco, Laura M.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 10
AUTORES: Scurria, Antonino; Sciortino, Marzia; Garcia, Ana Rosa; Pagliaro, Mario; Avellone, Giuseppe; Fidalgo, Alexandra; Albanese, Lorenzo; Meneguzzo, Francesco; Ciriminna, Rosaria; Ilharco, Laura M.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: New Neuroprotective Effect of Lemon IntegroPectin on Neuronal Cellular Model
AUTORES: Nuzzo, D; Picone, P; Giardina, C; Scordino, M; Mudo, G; Pagliaro, M; Scurria, A; Meneguzzo, F; Ilharco, LM; Fidalgo, A; Alduina, R; Presentato, A; Ciriminna, R; Di Liberto, V;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 10, NÚMERO: 5
AUTORES: Nuzzo, D; Picone, P; Giardina, C; Scordino, M; Mudo, G; Pagliaro, M; Scurria, A; Meneguzzo, F; Ilharco, LM; Fidalgo, A; Alduina, R; Presentato, A; Ciriminna, R; Di Liberto, V;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 10, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Silanes for Building Protection: A Case Study in Systems Thinking Approach to Materials Science Education
AUTORES: Rosaria Ciriminna; Yael Albo; Alexandra Fidalgo; Laura Ilharco; Mario Pagliaro;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: EDUCATION SCIENCES, VOLUME: 10, NÚMERO: 7
AUTORES: Rosaria Ciriminna; Yael Albo; Alexandra Fidalgo; Laura Ilharco; Mario Pagliaro;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: EDUCATION SCIENCES, VOLUME: 10, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÃTULO: AurOrGlass: ORMOSIL Sol-Gel Glasses Functionalized with Gold Nanoparticles for Advanced Optical Applications
AUTORES: Rosaria Ciriminna; Alexandra Fidalgo; Laura M Ilharco; Mario Pagliaro;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: CHEMISTRYSELECT, VOLUME: 4, NÚMERO: 30
AUTORES: Rosaria Ciriminna; Alexandra Fidalgo; Laura M Ilharco; Mario Pagliaro;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: CHEMISTRYSELECT, VOLUME: 4, NÚMERO: 30
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÃTULO: Real-Scale Integral Valorization of Waste Orange Peel via Hydrodynamic Cavitation
AUTORES: Francesco Meneguzzo; Cecilia Brunetti; Alexandra Fidalgo; Rosaria Ciriminna; Riccardo Delisi; Lorenzo Albanese; Federica Zabini; Antonella Gori; Luana Beatriz dos Santos Nascimento; Anna De Carlo; Francesco Ferrini; Laura M Ilharco; Mario Pagliaro;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 7, NÚMERO: 9
AUTORES: Francesco Meneguzzo; Cecilia Brunetti; Alexandra Fidalgo; Rosaria Ciriminna; Riccardo Delisi; Lorenzo Albanese; Federica Zabini; Antonella Gori; Luana Beatriz dos Santos Nascimento; Anna De Carlo; Francesco Ferrini; Laura M Ilharco; Mario Pagliaro;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 7, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÃTULO: Dihydroxyacetone: An Updated Insight into an Important Bioproduct Full Text
AUTORES: Rosaria Ciriminna; Alexandra Fidalgo; Laura M Ilharco; Mario Pagliaro;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: CHEMISTRYOPEN, VOLUME: 7, NÚMERO: 3
AUTORES: Rosaria Ciriminna; Alexandra Fidalgo; Laura M Ilharco; Mario Pagliaro;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: CHEMISTRYOPEN, VOLUME: 7, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÃTULO: Lycopene: Emerging Production Methods and Applications of a Valued Carotenoid
AUTORES: Rosaria Ciriminna; Alexandra Fidalgo; Francesco Meneguzzo; Laura M Ilharco; Mario Pagliaro;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING, VOLUME: 4, NÚMERO: 3
AUTORES: Rosaria Ciriminna; Alexandra Fidalgo; Francesco Meneguzzo; Laura M Ilharco; Mario Pagliaro;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING, VOLUME: 4, NÚMERO: 3
9
TÃTULO: Extraction, benefits and valorization of olive polyphenols. Extraction, benefits and valorization of olive Full Text
AUTORES: Rosaria Ciriminna; Francesco Meneguzzo; Alexandra Fidalgo; Laura M Ilharco; Mario Pagliaro;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 118, NÚMERO: 4
AUTORES: Rosaria Ciriminna; Francesco Meneguzzo; Alexandra Fidalgo; Laura M Ilharco; Mario Pagliaro;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 118, NÚMERO: 4
10
TÃTULO: Eco-Friendly Extraction of Pectin and Essential Oils from Orange and Lemon Peels
AUTORES: Alexandra Fidalgo; Rosaria Ciriminna; Diego Carnaroglio; Alfredo Tamburino; Giancarlo Cravotto; Giorgio Grillo; Laura M Ilharco; Mario Pagliaro;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING, VOLUME: 4, NÚMERO: 4
AUTORES: Alexandra Fidalgo; Rosaria Ciriminna; Diego Carnaroglio; Alfredo Tamburino; Giancarlo Cravotto; Giorgio Grillo; Laura M Ilharco; Mario Pagliaro;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING, VOLUME: 4, NÚMERO: 4