1
TÍTULO: Exploring yeast-based microbial interactions: The next frontier in postharvest biocontrol  Full Text
AUTORES: Agirman, Bilal; Carsanba, Erdem; Settanni, Luca; Erten, Huseyin;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: YEAST
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Evaluation of antimicrobial resistance and virulence of enterococci from equipment surfaces, raw materials, and traditional cheeses  Full Text
AUTORES: Raimondo Gaglio; Natacha Couto; Catia Marques; Maria de Fatima Silva Lopes; Giancarlo Moschetti; Constanca Pomba; Luca Settanni;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 236
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Wickerhamomyces sylviae f.a., sp nov., an ascomycetous yeast species isolated from migratory birds
AUTORES: Nicola Francesca; Claudia Carvalho; Pedro Miguel Almeida; Ciro Sannino; Luca Settanni; Jose Paulo Sampaio; Giancarlo Moschetti;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF SYSTEMATIC AND EVOLUTIONARY MICROBIOLOGY, VOLUME: 63, NÚMERO: PART 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef