Luca Settanni
AuthID: R-006-VHH
1
TÃTULO: Exploring yeast-based microbial interactions: The next frontier in postharvest biocontrol Full Text
AUTORES: Agirman, Bilal; Carsanba, Erdem; Settanni, Luca; Erten, Huseyin;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: YEAST
AUTORES: Agirman, Bilal; Carsanba, Erdem; Settanni, Luca; Erten, Huseyin;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: YEAST
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Evaluation of antimicrobial resistance and virulence of enterococci from equipment surfaces, raw materials, and traditional cheeses Full Text
AUTORES: Raimondo Gaglio; Natacha Couto; Catia Marques; Maria de Fatima Silva Lopes; Giancarlo Moschetti; Constanca Pomba; Luca Settanni;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 236
AUTORES: Raimondo Gaglio; Natacha Couto; Catia Marques; Maria de Fatima Silva Lopes; Giancarlo Moschetti; Constanca Pomba; Luca Settanni;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 236
3
TÃTULO: Yeasts vectored by migratory birds collected in the Mediterranean island of Ustica and description of Phaffomyces usticensis f.a. sp nov., a new species related to the cactus ecoclade Full Text
AUTORES: Nicola Francesca; Claudia Carvalho; Ciro Sannino; Marco A Guerreiro; Pedro M Almeida; Luca Settanni; Bruno Massa; Jose P Sampaio; Giancarlo Moschetti;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FEMS YEAST RESEARCH, VOLUME: 14, NÚMERO: 6
AUTORES: Nicola Francesca; Claudia Carvalho; Ciro Sannino; Marco A Guerreiro; Pedro M Almeida; Luca Settanni; Bruno Massa; Jose P Sampaio; Giancarlo Moschetti;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FEMS YEAST RESEARCH, VOLUME: 14, NÚMERO: 6
4
TÃTULO: Wickerhamomyces sylviae f.a., sp nov., an ascomycetous yeast species isolated from migratory birds
AUTORES: Nicola Francesca; Claudia Carvalho; Pedro Miguel Almeida; Ciro Sannino; Luca Settanni; Jose Paulo Sampaio; Giancarlo Moschetti;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF SYSTEMATIC AND EVOLUTIONARY MICROBIOLOGY, VOLUME: 63, NÚMERO: PART 12
AUTORES: Nicola Francesca; Claudia Carvalho; Pedro Miguel Almeida; Ciro Sannino; Luca Settanni; Jose Paulo Sampaio; Giancarlo Moschetti;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF SYSTEMATIC AND EVOLUTIONARY MICROBIOLOGY, VOLUME: 63, NÚMERO: PART 12
5
TÃTULO: An investigation of the bacteriocinogenic potential of lactic acid bacteria associated with wheat (Triticum durum) kernels and non-conventional flours Full Text
AUTORES: Aldo Corsetti; Luca Settanni; Teresa M Braga; Maria de Fatima Silva Lopes; Giovanna Suzzi;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 41, NÚMERO: 7
AUTORES: Aldo Corsetti; Luca Settanni; Teresa M Braga; Maria de Fatima Silva Lopes; Giovanna Suzzi;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 41, NÚMERO: 7