H. I. Siliha
AuthID: R-006-VQC
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TÃTULO: Reduced biogenic amine contents in sauerkraut via addition of selected lactic acid bacteria Full Text
AUTORES: Mohamed A Rabie; Hassan Siliha; Soher el Saidy; Ahmed A el Badawy; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 129, NÚMERO: 4
AUTORES: Mohamed A Rabie; Hassan Siliha; Soher el Saidy; Ahmed A el Badawy; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 129, NÚMERO: 4
2
TÃTULO: Effect of gamma-irradiation upon biogenic amine formation in blue cheese during storage Full Text
AUTORES: Rabie, MA; Siliha, HI; El Saidy, SM; El Badawy, AA; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 21, NÚMERO: 5
AUTORES: Rabie, MA; Siliha, HI; El Saidy, SM; El Badawy, AA; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 21, NÚMERO: 5
3
TÃTULO: Biogenic Amine Contents in Selected Egyptian Fermented Foods as Determined by Ion-Exchange Chromatography
AUTORES: Mohamed A Rabie; Soher Elsaidy; Ahmed Adel el Badawy; Hassan Siliha; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, VOLUME: 74, NÚMERO: 4
AUTORES: Mohamed A Rabie; Soher Elsaidy; Ahmed Adel el Badawy; Hassan Siliha; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, VOLUME: 74, NÚMERO: 4
4
TÃTULO: Effects of gamma-irradiation upon biogenic amine formation in Egyptian ripened sausages during storage Full Text
AUTORES: Mohamed A Rabie; Hassan Siliha; Soheir El Saidy; Ahmed Adel El Badawy; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 11, NÚMERO: 4
AUTORES: Mohamed A Rabie; Hassan Siliha; Soheir El Saidy; Ahmed Adel El Badawy; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 11, NÚMERO: 4