T. R. Borrin
AuthID: R-006-W51
1
TÃTULO: Characterization, physicochemical stability, and evaluation of in vitro digestibility of solid lipid microparticles produced with palm kernel oil and tristearin Full Text
AUTORES: Janaina Costa da Silva; Thais Ribeiro Borrin; Pamela Ruy; Thais Carvalho Brito; Ana Cristina Pinheiro; Antonio Augusto Vicente; Samantha Cristina de Pinho;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 34, NÚMERO: 3
AUTORES: Janaina Costa da Silva; Thais Ribeiro Borrin; Pamela Ruy; Thais Carvalho Brito; Ana Cristina Pinheiro; Antonio Augusto Vicente; Samantha Cristina de Pinho;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 34, NÚMERO: 3
2
TÃTULO: Characterization and Shelf Life of beta-Carotene Loaded Solid Lipid Microparticles Produced With Stearic Acid and Sunflower Oil Full Text
AUTORES: Graziela Veiga D de Lara Gomes; Thais Ribeiro Borrin; Lisandro Pavie Cardoso; Eliana Souto ; Samantha Cristina de Pinho;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: BRAZILIAN ARCHIVES OF BIOLOGY AND TECHNOLOGY, VOLUME: 56, NÚMERO: 4
AUTORES: Graziela Veiga D de Lara Gomes; Thais Ribeiro Borrin; Lisandro Pavie Cardoso; Eliana Souto ; Samantha Cristina de Pinho;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: BRAZILIAN ARCHIVES OF BIOLOGY AND TECHNOLOGY, VOLUME: 56, NÚMERO: 4