2
TÍTULO: Inulin potential for encapsulation and controlled delivery of Oregano essential oil  Full Text
AUTORES: Sara Beirao da Costa; Claudia Duarte; Ana I Bourbon; Ana C Pinheiro ; Isabel I N Januario; Antonio A Vicente ; Luisa Beirao da Costa, ML; Ivonne Delgadillo ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Unravelling the behaviour of curcumin nanoemulsions during in vitro digestion: effect of the surface charge  Full Text
AUTORES: Ana C Pinheiro ; Mita Lad; Helder D Silva; Manuel A Coimbra ; Michael Boland; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: SOFT MATTER, VOLUME: 9, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 71
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Development and characterization of a nanomultilayer coating of pectin and chitosan - Evaluation of its gas barrier properties and application on 'Tommy Atkins' mangoes  Full Text
AUTORES: Bartolomeu de S. Medeiros; Ana C Pinheiro ; Maria G Carneiro da Cunha; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 110, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 86
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Effect of the matrix system in the delivery and in vitro bioactivity of microencapsulated Oregano essential oil
AUTORES: Beirao da Costa, S; Duarte, C; Bourbon, AI; Pinheiro, AC ; Serra, AT ; Martins, MM ; Januario, MIN; Vicente, AA ; Delgadillo, I ; Duarte, C ; da Costa, MLB ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 110, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Interactions between kappa-carrageenan and chitosan in nanolayered coatings-Structural and transport properties  Full Text
AUTORES: Ana C Pinheiro ; Ana I Bourbon; Bartolomeu de S. Medeiros; Luis H M da Silva; Maria C H da Silva; Maria G Carneiro da Cunha; Manuel A Coimbra ; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 87, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 64
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: K-carrageenan/chitosan nanolayered coating for controlled release of a model bioactive compound  Full Text
AUTORES: Ana C Pinheiro ; Ana I Bourbon; Mafalda A C Quintas; Manuel A Coimbra ; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 16
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 67
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Polysaccharide/Protein Nanomultilayer Coatings: Construction, Characterization and Evaluation of Their Effect on 'Rocha' Pear (Pyrus communis L.) Shelf-Life  Full Text
AUTORES: Bartolomeu de S. Medeiros; Ana C Pinheiro ; Jose A Teixeira ; Antonio A Vicente ; Maria G Carneiro da Cunha;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 5, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 52
NO MEU: ORCID
Página 1 de 2. Total de resultados: 16.