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Ana Cristina Braga Pinheiro
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R-000-SAJ
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Article (15)
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2012
2011
2010
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IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 16
1
TÃTULO:
Biocomposite Films Based on kappa-Carrageenan/Locust Bean Gum Blends and Clays: Physical and Antimicrobial Properties
Full Text
AUTORES:
Joana T Martins
;
Ana I Bourbon
;
Ana C Pinheiro
;
Bartolomeu W S Souza
;
Miguel A Cerqueira
;
Antonio A Vicente
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY,
VOLUME:
6,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
64
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Inulin potential for encapsulation and controlled delivery of Oregano essential oil
Full Text
AUTORES:
Sara Beirao da Costa; Claudia Duarte; Ana I Bourbon;
Ana C Pinheiro
; Isabel I N Januario;
Antonio A Vicente
;
Luisa Beirao da Costa, ML
;
Ivonne Delgadillo
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD HYDROCOLLOIDS,
VOLUME:
33,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Transport mechanism of macromolecules on hydrophilic bio-polymeric matrices - Diffusion of protein-based compounds from chitosan films
Full Text
AUTORES:
Ana C Pinheiro
;
Ana I Bourbon
;
Antonio A Vicente
;
Mafalda A C Quintas
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
116,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
20
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Unravelling the behaviour of curcumin nanoemulsions during in vitro digestion: effect of the surface charge
Full Text
AUTORES:
Ana C Pinheiro
; Mita Lad;
Helder D Silva
;
Manuel A Coimbra
; Michael Boland;
Antonio A Vicente
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
SOFT MATTER,
VOLUME:
9,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
71
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Chemical characterization and antioxidant activity of sulfated polysaccharide from the red seaweed Gracilaria birdiae
Full Text
AUTORES:
Bartolomeu W S Souza
;
Miguel A Cerqueira
;
Ana I Bourbon
;
Ana C Pinheiro
;
Joana T Martins
;
Jose A Teixeira
;
Manuel A Coimbra
;
Antonio A Vicente
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD HYDROCOLLOIDS,
VOLUME:
27,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
282
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Development and characterization of a nanomultilayer coating of pectin and chitosan - Evaluation of its gas barrier properties and application on 'Tommy Atkins' mangoes
Full Text
AUTORES:
Bartolomeu de S. Medeiros;
Ana C Pinheiro
; Maria G Carneiro da Cunha;
Antonio A Vicente
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
110,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
86
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Effect of the matrix system in the delivery and in vitro bioactivity of microencapsulated Oregano essential oil
AUTORES:
Beirao da Costa, S; Duarte, C; Bourbon, AI;
Pinheiro, AC
;
Serra, AT
;
Martins, MM
; Januario, MIN;
Vicente, AA
;
Delgadillo, I
;
Duarte, C
;
da Costa, MLB
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
110,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Interactions between kappa-carrageenan and chitosan in nanolayered coatings-Structural and transport properties
Full Text
AUTORES:
Ana C Pinheiro
;
Ana I Bourbon
; Bartolomeu de S. Medeiros; Luis H M da Silva; Maria C H da Silva; Maria G Carneiro da Cunha;
Manuel A Coimbra
;
Antonio A Vicente
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
CARBOHYDRATE POLYMERS,
VOLUME:
87,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
64
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
K-carrageenan/chitosan nanolayered coating for controlled release of a model bioactive compound
Full Text
AUTORES:
Ana C Pinheiro
;
Ana I Bourbon
;
Mafalda A C Quintas
;
Manuel A Coimbra
;
Antonio A Vicente
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES,
VOLUME:
16
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
67
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Polysaccharide/Protein Nanomultilayer Coatings: Construction, Characterization and Evaluation of Their Effect on 'Rocha' Pear (Pyrus communis L.) Shelf-Life
Full Text
AUTORES:
Bartolomeu de S. Medeiros;
Ana C Pinheiro
;
Jose A Teixeira
;
Antonio A Vicente
; Maria G Carneiro da Cunha;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY,
VOLUME:
5,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
52
NO MEU:
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