1
TÍTULO: Impact of beef extract used for sample concentration on the detection of Escherichia coli DNA in water samples via qPCR  Full Text
AUTORES: Bernardino Machado Moreira; Silvia Monteiro; Ricardo Santos; Antonio Martinez Murcia; Andreja Rajkovic; Nada Smigic; Karl G Richards; Florence Abram; Catherine M Burgess;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF MICROBIOLOGICAL METHODS, VOLUME: 168
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Efficiency of PEG secondary concentration and PCR for the simultaneous concentration and quantification of foodborne bacteria, viruses and protozoa  Full Text
AUTORES: Silvia Monteiro; Nada Smigic; Andreja Rajkovic; Ricardo Santos;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FEMS MICROBIOLOGY LETTERS, VOLUME: 367, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: The level of food safety knowledge in food establishments in three European countries  Full Text
AUTORES: Nada Smigic; Ilija Djekic; Margarida Liz Martins; Ada Rocha ; Nikoleta Sidiropoulou; Eleni P Kalogianni;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 63
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 49
4
TÍTULO: Food hygiene practices in different food establishments  Full Text
AUTORES: Ilija Djekic; Nada Smigic; Eleni P Kalogianni; Ada Rocha ; Lamprini Zamioudi; Rita Pacheco;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 39, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 42