1
TÍTULO: Anatomical, Chemical, and Biochemical Characterization of Cladodes from Prickly Pear [Opuntia ficus-indica (L.) Mill.]  Full Text
AUTORES: Giovanna Ginestra; Mary L Parker; Richard N Bennett; Jim Robertson; Giuseppina Mandalari; Arjan Narbad; Rosario B Lo Curto; Giuseppe Bisignano; Craig B Faulds; Keith W Waldron;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 57, NÚMERO: 21
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Antimicrobial activity of flavonoids extracted from bergamot (Citrus bergamia Risso) peel, a byproduct of the essential oil industry. Antimicrobials from bergamot  Full Text
AUTORES: Mandalari, G; Bennett, RN; Bisignano, G; Trombetta, D; Saija, A; Faulds, CB; Gasson, MJ; Narbad, A;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 103, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Enzymatic hydrolysis of flavonoids and pectic oligosaccharides from bergamot (Citrus bergamia Risso) Peel  Full Text
AUTORES: Giuseppina Mandalari; Richard N Bennett; Andrew R Kirby; Rosario B Lo Curto; Giuseppe Bisignano; Keith W Waldron; Craig B Faulds;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 54, NÚMERO: 21
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef