Sofia Alexandra Giestas Cancela Duarte
AuthID: R-000-R07
1
TÃTULO: What do we know about feline leishmaniosis? Full Text
AUTORES: Carla Sofia A Alves Soares; Sofia Cancela Duarte; Sergio Ramalho Sousa;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF FELINE MEDICINE AND SURGERY, VOLUME: 18, NÚMERO: 6
AUTORES: Carla Sofia A Alves Soares; Sofia Cancela Duarte; Sergio Ramalho Sousa;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF FELINE MEDICINE AND SURGERY, VOLUME: 18, NÚMERO: 6
2
TÃTULO: Unravelling let-7 role in Machado-Joseph disease
AUTORES: Duarte, S; La Spada, AR; Pereira de Almeida, LP;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Conference on Changing the Face of Modern Medicine - Stem Cells and Gene Therapy in HUMAN GENE THERAPY, VOLUME: 27, NÚMERO: 11
AUTORES: Duarte, S; La Spada, AR; Pereira de Almeida, LP;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Conference on Changing the Face of Modern Medicine - Stem Cells and Gene Therapy in HUMAN GENE THERAPY, VOLUME: 27, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Ochratoxin A in food and urine: a nationwide Portuguese two-year study
AUTORES: Duarte, SC; Lino, CM; Pena, A;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: WORLD MYCOTOXIN JOURNAL, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
AUTORES: Duarte, SC; Lino, CM; Pena, A;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: WORLD MYCOTOXIN JOURNAL, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
4
TÃTULO: Ochratoxin A
AUTORES: Duarte, SC; Pena, ALS; de Matos Lino, C;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Mycotoxins & their Implications in Food Safety
AUTORES: Duarte, SC; Pena, ALS; de Matos Lino, C;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Mycotoxins & their Implications in Food Safety
INDEXADO EM: Scopus
5
TÃTULO: Aflatoxin M-1 in marketed milk in Portugal: Assessment of human and animal exposure Full Text
AUTORES: Duarte, SC; Almeida, AM; Teixeira, AS; Pereira, AL; Falcao, AC; Pena, A ; Lino, CM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 30, NÚMERO: 2
AUTORES: Duarte, SC; Almeida, AM; Teixeira, AS; Pereira, AL; Falcao, AC; Pena, A ; Lino, CM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 30, NÚMERO: 2
6
TÃTULO: Novel IAC-LC-ESI-MS2 analytical set-up for ochratoxin A determination in pork Full Text
AUTORES: Duarte, SC; Lino, CM ; Pena, A ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 138, NÚMERO: 2-3
AUTORES: Duarte, SC; Lino, CM ; Pena, A ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 138, NÚMERO: 2-3
7
TÃTULO: Determination of Ochratoxin A in Bread: Evaluation of Microwave-Assisted Extraction Using an Orthogonal Composite Design Coupled with Response Surface Methodology Full Text
AUTORES: Paula Paiga; Simone Morais ; Teresa Oliva Teles ; Manuela Correia ; Cristina Delerue Matos ; Ana M M Sousa; Maria do Pilar Goncalves ; Sofia C Duarte; Angelina Pena ; Celeste Matos Lino ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 6, NÚMERO: 9
AUTORES: Paula Paiga; Simone Morais ; Teresa Oliva Teles ; Manuela Correia ; Cristina Delerue Matos ; Ana M M Sousa; Maria do Pilar Goncalves ; Sofia C Duarte; Angelina Pena ; Celeste Matos Lino ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 6, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÃTULO: Food safety implications of ochratoxin A in animal-derived food products Full Text
AUTORES: Sofia C Duarte; Celeste M Lino ; Angelina Pena ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: VETERINARY JOURNAL, VOLUME: 192, NÚMERO: 3
AUTORES: Sofia C Duarte; Celeste M Lino ; Angelina Pena ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: VETERINARY JOURNAL, VOLUME: 192, NÚMERO: 3
9
TÃTULO: Determinants of ochratoxin A exposure-A one year follow-up study of urine levels Full Text
AUTORES: Duarte, SC; Alves, MR ; Pena, A ; Lino, CM ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF HYGIENE AND ENVIRONMENTAL HEALTH, VOLUME: 215, NÚMERO: 3
AUTORES: Duarte, SC; Alves, MR ; Pena, A ; Lino, CM ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF HYGIENE AND ENVIRONMENTAL HEALTH, VOLUME: 215, NÚMERO: 3
10
TÃTULO: Extraction of ochratoxin A in bread samples by the QuEChERS methodology Full Text
AUTORES: Paula Paíga; Simone Morais; Teresa Oliva-Teles; Manuela Correia; Cristina Delerue-Matos; Sofia C Duarte; Angelina Pena; Celeste Matos Lino;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 135, NÚMERO: 4
AUTORES: Paula Paíga; Simone Morais; Teresa Oliva-Teles; Manuela Correia; Cristina Delerue-Matos; Sofia C Duarte; Angelina Pena; Celeste Matos Lino;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 135, NÚMERO: 4