1
TÍTULO: Physicochemical and microstructural properties of composite edible film obtained by complex coacervation between chitosan and whey protein isolate  Full Text
AUTORES: Tavares, L; Souza, HKS ; Goncalves, MP ; Rocha, CMR;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 113
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 80
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: A new approach to develop biodegradable films based on thermoplastic pectin  Full Text
AUTORES: Teresa I A Gouveia; Krzysztof Biernacki ; Maria C R Castro; Maria P Goncalves ; Hileia K S Souza ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 97
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 70
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Characterization of agar from Gracilaria tikvahiae cultivated for nutrient bioextraction in open water farms  Full Text
AUTORES: Rocha, CMR; Sousa, AMM; Kim, JK; Magalhaes, JMCS; Yarish, C; Goncalves, MD ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 89
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 32
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: The role of choline chloride-based deep eutectic solvent and curcumin on chitosan films properties  Full Text
AUTORES: Almeida, CMR; Magalhaes, JMCS; Souza, HKS ; Goncalves, MP ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 81
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 76
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Effect of ferulic acid on the performance of soy protein isolate-based edible coatings applied to fresh-cut apples  Full Text
AUTORES: Alves, MM; Goncalves, MP ; Rocha, CMR;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 80
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 75
NO MEU: ORCID
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