Armando Albino Dias Venâncio
AuthID: R-000-2GK
1
TÃTULO: The definition of chemical contaminants in food: Ambiguity and consequences Full Text
AUTORES: Rietjens, Ivonne M. C. M.; Pascale, Michelangelo; Pellegrino, Gloria; Ribera, Daniel; Venancio, Armando; Wang, Danlei; Korzeniowski, Konrad;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: REGULATORY TOXICOLOGY AND PHARMACOLOGY, VOLUME: 155
AUTORES: Rietjens, Ivonne M. C. M.; Pascale, Michelangelo; Pellegrino, Gloria; Ribera, Daniel; Venancio, Armando; Wang, Danlei; Korzeniowski, Konrad;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: REGULATORY TOXICOLOGY AND PHARMACOLOGY, VOLUME: 155
2
TÃTULO: Enzymatic Degradation of Ochratoxin A: The Role of Ultra-Pure Water
AUTORES: Santos, Joana; Oliveira, Constanca; Teixeira, Filipe; Venancio, Armando; Silva, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
AUTORES: Santos, Joana; Oliveira, Constanca; Teixeira, Filipe; Venancio, Armando; Silva, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
3
TÃTULO: NADES-in-Oil Emulsions Enriched with Essential Oils for Cosmetic Application
AUTORES: Freitas, David S.; Rocha, Diana; Santos, Joana; Noro, Jennifer; Tavares, Tania D.; Teixeira, Marta O.; Araujo, Daniela; Castro, Joana; Almeida, Carina; Silva, Sonia; Felgueiras, Helena P.; Ribeiro, Artur; Venancio, Armando; Cavaco Paulo, Artur; Silva, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
AUTORES: Freitas, David S.; Rocha, Diana; Santos, Joana; Noro, Jennifer; Tavares, Tania D.; Teixeira, Marta O.; Araujo, Daniela; Castro, Joana; Almeida, Carina; Silva, Sonia; Felgueiras, Helena P.; Ribeiro, Artur; Venancio, Armando; Cavaco Paulo, Artur; Silva, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
4
TÃTULO: Microfabrication of rubidium-85 vapor cell for optically pumped magnetometer applications through UV light decomposition of rubidium azide
AUTORES: Pereira, H. M.; Dores, B. S.; Silva, J. P. O.; Venancio, A.; Cerqueira, M. F.; Rodrigues, J. A.; Correia, J. H.; Maciel, M. J.; Vieira, E. M. F.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: VACUUM, VOLUME: 234
AUTORES: Pereira, H. M.; Dores, B. S.; Silva, J. P. O.; Venancio, A.; Cerqueira, M. F.; Rodrigues, J. A.; Correia, J. H.; Maciel, M. J.; Vieira, E. M. F.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: VACUUM, VOLUME: 234
5
TÃTULO: Developing translucent emulsions using sustainable NADES-based extracts Full Text
AUTORES: David Freitas; Diana Rocha; Joana Santos; Jennifer Noro; Tânia Tavares; Marta Teixeira; Daniela Araújo; Joana Castro; Sónia Silva; Helena Felgueiras; Artur Ribeiro; Armando Venâncio; Artur Cavaco Paulo; Carla Silva;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Journal of Molecular Liquids, VOLUME: 415
AUTORES: David Freitas; Diana Rocha; Joana Santos; Jennifer Noro; Tânia Tavares; Marta Teixeira; Daniela Araújo; Joana Castro; Sónia Silva; Helena Felgueiras; Artur Ribeiro; Armando Venâncio; Artur Cavaco Paulo; Carla Silva;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Journal of Molecular Liquids, VOLUME: 415
6
TÃTULO: Aflatoxin Contamination of Various Staple Foods from Angola and Mozambique Full Text
AUTORES: Matusse, Claudio; Lucamba, Zelda; Bila, Joao; Macuamule, Custodia; Sampaio, Ana ; Afonso, Sandra; Venancio, Armando; Rodrigues, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TOXINS, VOLUME: 16, NÚMERO: 12
AUTORES: Matusse, Claudio; Lucamba, Zelda; Bila, Joao; Macuamule, Custodia; Sampaio, Ana ; Afonso, Sandra; Venancio, Armando; Rodrigues, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TOXINS, VOLUME: 16, NÚMERO: 12
7
TÃTULO: Food-grade bigels: Evaluation of hydrogel:oleogel ratio and gelator concentration on their physicochemical properties Full Text
AUTORES: Martins, Artur J.; Guimaraes, Ana; Fucinos, Pablo; Sousa, Pedro; Venancio, Armando; Pastrana, Lorenzo M.; Cerqueira, Miguel A.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 143
AUTORES: Martins, Artur J.; Guimaraes, Ana; Fucinos, Pablo; Sousa, Pedro; Venancio, Armando; Pastrana, Lorenzo M.; Cerqueira, Miguel A.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 143
8
TÃTULO: Laccase-Catalyzed Synthesis of Added-Value Polymers from Cork and Grape Extracts Full Text
AUTORES: Li, Nannan; Freitas, David S.; Santos, Joana; Venancio, Armando; Noro, Jennifer; Su, Jing; Wang, Hongbo; Silva, Carla; Cavaco Paulo, Artur;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 71, NÚMERO: 48
AUTORES: Li, Nannan; Freitas, David S.; Santos, Joana; Venancio, Armando; Noro, Jennifer; Su, Jing; Wang, Hongbo; Silva, Carla; Cavaco Paulo, Artur;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 71, NÚMERO: 48
9
TÃTULO: The Potential of Fatty Acids and Their Derivatives as Antifungal Agents: A Review Full Text
AUTORES: Guimarães, A; Venâncio, A;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Toxins, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
AUTORES: Guimarães, A; Venâncio, A;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Toxins, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
10
TÃTULO: Distribution of aflatoxin M1 during production of sheep and goat cheeses Full Text
AUTORES: Vaz, Andreia; Mendonca, Alvaro; Rodrigues, Paula; Venancio, Armando;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 46, NÚMERO: 11
AUTORES: Vaz, Andreia; Mendonca, Alvaro; Rodrigues, Paula; Venancio, Armando;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 46, NÚMERO: 11