Otniel Freitas-Silva
AuthID: R-000-SQM
1
TÃTULO: Adulteration in roasted coffee: a comprehensive systematic review of analytical detection approaches Full Text
AUTORES: Couto, Cinthia de Carvalho; de Souza Coelho, Caroline Correa; Oliveira, Edna Maria Moraes; Susana Casal ; Freitas Silva, Otniel;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
AUTORES: Couto, Cinthia de Carvalho; de Souza Coelho, Caroline Correa; Oliveira, Edna Maria Moraes; Susana Casal ; Freitas Silva, Otniel;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Near-Infrared Spectroscopy Applied to the Detection of Multiple Adulterants in Roasted and Ground Arabica Coffee
AUTORES: Couto, CD; Freitas Silva, O; Oliveira, EMM; Sousa, C; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
AUTORES: Couto, CD; Freitas Silva, O; Oliveira, EMM; Sousa, C; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Predominant mycobiota and aflatoxin content in Brazil nuts Full Text
AUTORES: Otniel Freitas Silva; Alessandra Teixeira; Flavio Quiterio da Cunha; Ronoel Luiz D de Oliveira Godoy; Armando Venancio ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL FUR VERBRAUCHERSCHUTZ UND LEBENSMITTELSICHERHEIT-JOURNAL OF CONSUMER PROTECTION AND FOOD SAFETY, VOLUME: 6, NÚMERO: 4
AUTORES: Otniel Freitas Silva; Alessandra Teixeira; Flavio Quiterio da Cunha; Ronoel Luiz D de Oliveira Godoy; Armando Venancio ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL FUR VERBRAUCHERSCHUTZ UND LEBENSMITTELSICHERHEIT-JOURNAL OF CONSUMER PROTECTION AND FOOD SAFETY, VOLUME: 6, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Predominant mycobiota and aflatoxin content in Brazil nuts Full Text
AUTORES: Otniel Freitas-Silva; Alessandra Teixeira; Flávio Quitério da Cunha; Ronoel Luiz de Oliveira Godoy; Armando Venâncio;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: J. Verbr. Lebensm. - Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit, VOLUME: 6, NÚMERO: 4
AUTORES: Otniel Freitas-Silva; Alessandra Teixeira; Flávio Quitério da Cunha; Ronoel Luiz de Oliveira Godoy; Armando Venâncio;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: J. Verbr. Lebensm. - Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit, VOLUME: 6, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: CrossRef
5
TÃTULO: Brazil nuts: Benefits and risks associated with contamination by fungi and mycotoxins Full Text
AUTORES: Otniel Freitas-Silva; Armando Venâncio;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Food Research International, VOLUME: 44, NÚMERO: 5
AUTORES: Otniel Freitas-Silva; Armando Venâncio;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Food Research International, VOLUME: 44, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: CrossRef
6
TÃTULO: Tracing Fungi Secondary Metabolites in Brazil Nuts Using LC-MS/MS
AUTORES: Otniel Freitas-Silva; Maria de Lourdes Mendes de Souza; Armando Venancio;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Drug Metabolism Letters - DML, VOLUME: 5, NÚMERO: 3
AUTORES: Otniel Freitas-Silva; Maria de Lourdes Mendes de Souza; Armando Venancio;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Drug Metabolism Letters - DML, VOLUME: 5, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: CrossRef
7
TÃTULO: Ozone applications to prevent and degrade mycotoxins: a review Full Text
AUTORES: Otniel Freitas Silva; Armando Venancio ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: DRUG METABOLISM REVIEWS, VOLUME: 42, NÚMERO: 4
AUTORES: Otniel Freitas Silva; Armando Venancio ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: DRUG METABOLISM REVIEWS, VOLUME: 42, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÃTULO: Ozone applications to prevent and degrade mycotoxins: a review Full Text
AUTORES: Otniel Freitas-Silva; Armando Venâncio;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: Drug Metabolism Reviews, VOLUME: 42, NÚMERO: 4
AUTORES: Otniel Freitas-Silva; Armando Venâncio;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: Drug Metabolism Reviews, VOLUME: 42, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: CrossRef