1
TÍTULO: Optimisation of gellan gum edible coating for ready-to-eat mango (Mangifera indica L.) bars  Full Text
AUTORES: Florina Danalache; Claudia Y Carvalho; Vitor D Alves; Margarida Moldao Martins; Paulina Mata;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 84
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2
TÍTULO: Viscoelastic studies of fresh mango puree texturised with gellan gum
AUTORES: Danalache, FA; Mata, P; Moldão Martins, M; Alves, VD;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: 6th Central European Congress on Food, CEFood 2012 in CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food
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3
TÍTULO: Combined chelation based on glycosyl-mono- and bis-hydroxypyridinones for aluminium mobilization: Solution and biodistribution studies  Full Text
AUTORES: Silvia Chaves ; Paul I Dron; Florina A Danalache; Diana Sacoto; Lurdes Gano; Amelia A Santos ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF INORGANIC BIOCHEMISTRY, VOLUME: 103, NÚMERO: 11
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