Florina Andreea Danalache
AuthID: R-000-W7H
1
TÃTULO: Optimisation of gellan gum edible coating for ready-to-eat mango (Mangifera indica L.) bars Full Text
AUTORES: Florina Danalache; Claudia Y Carvalho; Vitor D Alves; Margarida Moldao Martins; Paulina Mata;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 84
AUTORES: Florina Danalache; Claudia Y Carvalho; Vitor D Alves; Margarida Moldao Martins; Paulina Mata;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 84
2
TÃTULO: Viscoelastic studies of fresh mango puree texturised with gellan gum
AUTORES: Danalache, FA; Mata, P; Moldão Martins, M; Alves, VD;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: 6th Central European Congress on Food, CEFood 2012 in CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food
AUTORES: Danalache, FA; Mata, P; Moldão Martins, M; Alves, VD;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: 6th Central European Congress on Food, CEFood 2012 in CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food
INDEXADO EM: Scopus
3
TÃTULO: Combined chelation based on glycosyl-mono- and bis-hydroxypyridinones for aluminium mobilization: Solution and biodistribution studies Full Text
AUTORES: Silvia Chaves ; Paul I Dron; Florina A Danalache; Diana Sacoto; Lurdes Gano; Amelia A Santos ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF INORGANIC BIOCHEMISTRY, VOLUME: 103, NÚMERO: 11
AUTORES: Silvia Chaves ; Paul I Dron; Florina A Danalache; Diana Sacoto; Lurdes Gano; Amelia A Santos ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF INORGANIC BIOCHEMISTRY, VOLUME: 103, NÚMERO: 11