Carlos Eduardo Almeida de Abreu Amorim
AuthID: R-000-370
1
TÃTULO: Structural Equation Modeling (SEM) and Temporal Dominance of Sensations (TDS) in the Evaluation of DOC Douro Red Wine's Sensory Profile
AUTORES: Correia, Elisete ; Amorim, Eduardo; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 8
AUTORES: Correia, Elisete ; Amorim, Eduardo; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 8
2
TÃTULO: Quantifying and mapping species threat abatement opportunities to support national target setting Full Text
AUTORES: Mair, Louise; Amorim, Eduardo; Bicalho, Monira; Brooks, Thomas M.; Calfo, Vincente; Capellao, Renata de T.; Clubbe, Colin; Evju, Marianne; Fernandez, Eduardo P.; Ferreira, Glaucia C.; Hawkins, Frank; Jimenez, Randall R.; Jordao, Lucas S. B.; Kyrkjeeide, Magni Olsen; Macfarlane, Nicholas B. W.; Mattos, Bianca C.; de Melo, Pablo H. A.; Monteiro, Lara M.; Lughadha, Eimear Nic; Pougy, Nina; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: CONSERVATION BIOLOGY
AUTORES: Mair, Louise; Amorim, Eduardo; Bicalho, Monira; Brooks, Thomas M.; Calfo, Vincente; Capellao, Renata de T.; Clubbe, Colin; Evju, Marianne; Fernandez, Eduardo P.; Ferreira, Glaucia C.; Hawkins, Frank; Jimenez, Randall R.; Jordao, Lucas S. B.; Kyrkjeeide, Magni Olsen; Macfarlane, Nicholas B. W.; Mattos, Bianca C.; de Melo, Pablo H. A.; Monteiro, Lara M.; Lughadha, Eimear Nic; Pougy, Nina; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: CONSERVATION BIOLOGY
INDEXADO EM:
Scopus
WOS

