Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Alice Maria Correia Vilela
AuthID:
R-000-0E1
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (7)
Review (1)
Year Start - End:
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 8
1
TÃTULO:
'Cobrancosa' Olive Oil and Drupe: Chemical Composition at Two Ripening Stages
Full Text
AUTORES:
Claudia Sousa
;
Irene Gouvinhas
; Diana Barreira;
Maria Teresa Carvalho
;
Alice Vilela
; Joao Lopes;
Paula Martins Lopes
;
Ana I Barros
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY,
VOLUME:
91,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
2
TÃTULO:
Sensory profile of pink port wines: Development of a flavour lexicon. Sensory profile of pink port wines
Full Text
AUTORES:
Bebiana Monteiro
;
Alice Vilela
;
Elisete Correia
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL,
VOLUME:
29,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
14
3
TÃTULO:
Influence of osmotic dehydration process parameters on the quality of candied pumpkins
Full Text
AUTORES:
Ana S Abraao; Andre M Lemos;
Alice Vilela
;
Jose M Sousa
;
Fernando M Nunes
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING,
VOLUME:
91,
NÚMERO:
C4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
34
4
TÃTULO:
Reduction of volatile acidity of acidic wines by immobilized Saccharomyces cerevisiae cells
Full Text
AUTORES:
Vilela, A
;
Schuller, D
;
Mendes Faia, A
;
Corte Real, M
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY,
VOLUME:
97,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
5
TÃTULO:
The impact of acetate metabolism on yeast fermentative performance and wine quality: reduction of volatile acidity of grape musts and wines
AUTORES:
Vilela Moura, A
;
Schuller, D
;
Mendes Faia, A
;
Silva, RD
;
Chaves, SR
;
Sousa, MJ
; Corte Real, M;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY,
VOLUME:
89,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
6
TÃTULO:
Effect of refermentation conditions and micro-oxygenation on the reduction of volatile acidity by commercial S. cerevisiae strains and their impact on the aromatic profile of wines
Full Text
AUTORES:
Vilela Moura, A
; Schuller, D;
Falco, V
;
Mendes Faia, A
; Corte Real, M;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
141,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
7
TÃTULO:
Effects of acetic acid, ethanol, and SO2 on the removal of volatile acidity from acidic wines by two Saccharomyces cerevisiae commercial strains
Full Text
AUTORES:
Alice Vilela Moura
;
Dorit Schuller
;
Arlete Mendes Faia
;
Manuela Corte Real
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY,
VOLUME:
87,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
8
TÃTULO:
Reduction of volatile acidity of wines by selected yeast strains
Full Text
AUTORES:
Vilela Moura, A
;
Schuller, D
;
Mendes Faia, A
;
Corte Real, M
;
PUBLICAÇÃO:
2008
,
FONTE:
APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY,
VOLUME:
80,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service