1
TÍTULO: 'Cobrancosa' Olive Oil and Drupe: Chemical Composition at Two Ripening Stages  Full Text
AUTORES: Claudia Sousa; Irene Gouvinhas; Diana Barreira; Maria Teresa Carvalho; Alice Vilela ; Joao Lopes; Paula Martins Lopes ; Ana I Barros;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY, VOLUME: 91, NÚMERO: 4
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2
TÍTULO: Sensory profile of pink port wines: Development of a flavour lexicon. Sensory profile of pink port wines  Full Text
AUTORES: Bebiana Monteiro; Alice Vilela ; Elisete Correia ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL, VOLUME: 29, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 14
3
TÍTULO: Influence of osmotic dehydration process parameters on the quality of candied pumpkins  Full Text
AUTORES: Ana S Abraao; Andre M Lemos; Alice Vilela ; Jose M Sousa ; Fernando M Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 91, NÚMERO: C4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 34
4
TÍTULO: Reduction of volatile acidity of acidic wines by immobilized Saccharomyces cerevisiae cells  Full Text
AUTORES: Vilela, A ; Schuller, D; Mendes Faia, A ; Corte Real, M;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 97, NÚMERO: 11
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5
TÍTULO: The impact of acetate metabolism on yeast fermentative performance and wine quality: reduction of volatile acidity of grape musts and wines
AUTORES: Vilela Moura, A ; Schuller, D ; Mendes Faia, A ; Silva, RD ; Chaves, SR ; Sousa, MJ ; Corte Real, M;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 89, NÚMERO: 2
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6
TÍTULO: Effect of refermentation conditions and micro-oxygenation on the reduction of volatile acidity by commercial S. cerevisiae strains and their impact on the aromatic profile of wines  Full Text
AUTORES: Vilela Moura, A ; Schuller, D; Falco, V ; Mendes Faia, A ; Corte Real, M;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 141, NÚMERO: 3
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8
TÍTULO: Reduction of volatile acidity of wines by selected yeast strains  Full Text
AUTORES: Vilela Moura, A ; Schuller, D; Mendes Faia, A ; Corte Real, M;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 80, NÚMERO: 5
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