Carla Bibiana Monteiro França Santos
AuthID: R-001-0ZE
1
TÃTULO: Sensory Panel Training: Developing Hospitality Students Analytical and Research Skills
AUTORES: Bebiana Monteiro; Sandra Vasconcelos;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 23rd European Conference on Research Methodology for Business and Management Studies, ECRM 2024 in Proceedings of the European Conference on Research Methods in Business and Management Studies, VOLUME: 23, NÚMERO: 1
AUTORES: Bebiana Monteiro; Sandra Vasconcelos;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 23rd European Conference on Research Methodology for Business and Management Studies, ECRM 2024 in Proceedings of the European Conference on Research Methods in Business and Management Studies, VOLUME: 23, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus
2
TÃTULO: SENSORY PROFILE OF PORT WINES: CATEGORICAL PRINCIPAL COMPONENT ANALYSIS, AN APPROACH FOR SENSORY DATA TREATMENT
AUTORES: Alice Vilela; Bebiana Monteiro; Elisete Correia ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CIENCIA E TECNICA VITIVINICOLA, VOLUME: 30, NÚMERO: 1
AUTORES: Alice Vilela; Bebiana Monteiro; Elisete Correia ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CIENCIA E TECNICA VITIVINICOLA, VOLUME: 30, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Sensory profile of pink port wines: Development of a flavour lexicon. Sensory profile of pink port wines Full Text
AUTORES: Bebiana Monteiro; Alice Vilela ; Elisete Correia ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL, VOLUME: 29, NÚMERO: 1
AUTORES: Bebiana Monteiro; Alice Vilela ; Elisete Correia ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL, VOLUME: 29, NÚMERO: 1