Clara Cecilia Santana de Sousa
AuthID: R-000-3RA
1
TÃTULO: Cookie composition analysis by Fourier transform near infrared spectroscopy coupled to chemometric analysis Full Text
AUTORES: Quintelas, Cristina; Rodrigues, Claudia; Sousa, Clara; Ferreira, Eugenio C.; Amaral, Antonio L. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 435
AUTORES: Quintelas, Cristina; Rodrigues, Claudia; Sousa, Clara; Ferreira, Eugenio C.; Amaral, Antonio L. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 435
2
TÃTULO: Discrimination and Quantification of Cotton and Polyester Textile Samples Using Near-Infrared and Mid-Infrared Spectroscopies
AUTORES: Paz, Maria Luis; Sousa, Clara;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 15
AUTORES: Paz, Maria Luis; Sousa, Clara;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 15
3
TÃTULO: Predicting iron deficiency and oxidative stress in Glycine max through Fourier transform infrared spectroscopy in a time-course experiment Full Text
AUTORES: Santos, Carla S.; Sousa, Clara; Bagheri, Maryam; Pinho, Simao; Vasconcelos, Marta W.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANT AND SOIL, VOLUME: 496, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Santos, Carla S.; Sousa, Clara; Bagheri, Maryam; Pinho, Simao; Vasconcelos, Marta W.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANT AND SOIL, VOLUME: 496, NÚMERO: 1-2
4
TÃTULO: Near-Infrared Spectroscopy Applied to the Detection of Multiple Adulterants in Roasted and Ground Arabica Coffee
AUTORES: Couto, CD; Freitas Silva, O; Oliveira, EMM; Sousa, C; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
AUTORES: Couto, CD; Freitas Silva, O; Oliveira, EMM; Sousa, C; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: Protein discrimination using erythrosin B-based GUMBOS in combination with UV-Vis spectroscopy and chemometrics Full Text
AUTORES: Azevedo, AMO; Sousa, C; Chen, M; Ayala, CE; Perez, RL; Santos, JLM ; Warner, IM; Saraiva, MLMFS ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TALANTA, VOLUME: 240
AUTORES: Azevedo, AMO; Sousa, C; Chen, M; Ayala, CE; Perez, RL; Santos, JLM ; Warner, IM; Saraiva, MLMFS ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TALANTA, VOLUME: 240
6
TÃTULO: Anthocyanins, Carotenoids and Chlorophylls in Edible Plant Leaves Unveiled by Tandem Mass Spectrometry
AUTORES: Sousa, Clara;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 13
AUTORES: Sousa, Clara;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 13
7
TÃTULO: Cyanobacteria as Candidates to Support Mars Colonization: Growth and Biofertilization Potential Using Mars Regolith as a Resource Full Text
AUTORES: Macário, IPE; Veloso, T; Frankenbach, S; Serôdio, J; Passos, H ; Sousa, C; Gonçalves, FJM; Ventura, SPM; Pereira, JL;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Frontiers in Microbiology, VOLUME: 13
AUTORES: Macário, IPE; Veloso, T; Frankenbach, S; Serôdio, J; Passos, H ; Sousa, C; Gonçalves, FJM; Ventura, SPM; Pereira, JL;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Frontiers in Microbiology, VOLUME: 13
8
TÃTULO: Combined use of phosphonium-erythrosin B-based nanoGUMBOS, UV-Vis spectroscopy, and chemometrics for discrimination and quantification of proteins Full Text
AUTORES: Azevedo, Ana M. O.; Sousa, Clara; Rodrigues, S. Sofia M.; Chen, Mi; Ayala, Caitlan E.; Perez, Rocio L.; Santos, Joao L. M. ; Warner, Isiah M.; Saraiva, M. Lucia M. F. S. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: DYES AND PIGMENTS, VOLUME: 207
AUTORES: Azevedo, Ana M. O.; Sousa, Clara; Rodrigues, S. Sofia M.; Chen, Mi; Ayala, Caitlan E.; Perez, Rocio L.; Santos, Joao L. M. ; Warner, Isiah M.; Saraiva, M. Lucia M. F. S. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: DYES AND PIGMENTS, VOLUME: 207
10
TÃTULO: A Front Line on Klebsiella pneumoniae Capsular Polysaccharide Knowledge: Fourier Transform Infrared Spectroscopy as an Accurate and Fast Typing Tool
AUTORES: Carla Rodrigues; Clara Sousa; Joao A Lopes; Angela Novais; Luisa Peixe ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MSYSTEMS, VOLUME: 5, NÚMERO: 2
AUTORES: Carla Rodrigues; Clara Sousa; Joao A Lopes; Angela Novais; Luisa Peixe ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MSYSTEMS, VOLUME: 5, NÚMERO: 2