Cristina Maria Fernandes Delerue Alvim de Matos
AuthID: R-000-3ZJ
1
TÃTULO: A do-it-yourself electrochemical cell based on pencil leads and transparency sheets: Application to the enzymatic determination of histamine Full Text
AUTORES: Torre, Ricarda; Costa Rama, Estefania; Nouws, Henri P. A.; Delerue Matos, Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TALANTA, VOLUME: 266
AUTORES: Torre, Ricarda; Costa Rama, Estefania; Nouws, Henri P. A.; Delerue Matos, Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TALANTA, VOLUME: 266
2
TÃTULO: Predicting the effects of in-vitro digestion in the bioactivity and bioaccessibility of antioxidant compounds extracted from chestnut shells by supercritical fluid extraction - A metabolomic approach Full Text
AUTORES: Pinto, Diana; Lopez Yerena, Anallely; Lamuela Raventos, Rosa; Vallverdu Queralt, Anna; Delerue Matos, Cristina; Rodrigues, Francisca;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 435
AUTORES: Pinto, Diana; Lopez Yerena, Anallely; Lamuela Raventos, Rosa; Vallverdu Queralt, Anna; Delerue Matos, Cristina; Rodrigues, Francisca;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 435
3
TÃTULO: Characterization of Metal Content in the Saliva of Firefighters: A Preliminary Study
AUTORES: Gabriel Sousa; Rui Azevedo; Agostinho Almeida ; Cristina Delerue Matos; Xianyu Wang; Francisca Rodrigues; Marta Oliveira; M. Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Studies in Systems, Decision and Control, VOLUME: 492
AUTORES: Gabriel Sousa; Rui Azevedo; Agostinho Almeida ; Cristina Delerue Matos; Xianyu Wang; Francisca Rodrigues; Marta Oliveira; M. Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Studies in Systems, Decision and Control, VOLUME: 492
4
TÃTULO: Use of Urinary Creatinine to Assess Occupational Exposure as a Firefighter: A Preliminary Study
AUTORES: Joana Teixeira; Francisca Rodrigues; Alice Santos-Silva; Cristina Delerue Matos; Marta Oliveira; M. Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Studies in Systems, Decision and Control, VOLUME: 492
AUTORES: Joana Teixeira; Francisca Rodrigues; Alice Santos-Silva; Cristina Delerue Matos; Marta Oliveira; M. Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Studies in Systems, Decision and Control, VOLUME: 492
5
TÃTULO: Firefighters' personal exposure to gaseous PAHs during controlled forest fires: A case study with estimation of respiratory health risks and in vitro toxicity Full Text
AUTORES: Teixeira, Joana; Bessa, Maria Joao; Delerue Matos, Cristina; Sarmento, Bruno; Alice Santos-Silva; Rodrigues, Francisca; Marta Oliveira; M. Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT, VOLUME: 908
AUTORES: Teixeira, Joana; Bessa, Maria Joao; Delerue Matos, Cristina; Sarmento, Bruno; Alice Santos-Silva; Rodrigues, Francisca; Marta Oliveira; M. Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT, VOLUME: 908
6
TÃTULO: Novel insights into enzymes inhibitory responses and metabolomic profile of supercritical fluid extract from chestnut shells upon intestinal permeability Full Text
AUTORES: Pinto, Diana; Lozano Castellon, Julian; Silva, Ana Margarida; Cadiz Gurrea, Maria de la Luz; Segura Carretero, Antonio; Lamuela Raventos, Rosa; Vallverdu Queralt, Anna; Delerue Matos, Cristina; Rodrigues, Francisca;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 175
AUTORES: Pinto, Diana; Lozano Castellon, Julian; Silva, Ana Margarida; Cadiz Gurrea, Maria de la Luz; Segura Carretero, Antonio; Lamuela Raventos, Rosa; Vallverdu Queralt, Anna; Delerue Matos, Cristina; Rodrigues, Francisca;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 175
7
TÃTULO: Pesticide abatement using environmentally friendly nano zero valent particles as photo-Fenton catalyst Full Text
AUTORES: Díez, AM; Manuela Moreira; Pazos, M; Sanromán, MA; Albergaria, T; Delerue Matos, C;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Separation and Purification Technology, VOLUME: 336
AUTORES: Díez, AM; Manuela Moreira; Pazos, M; Sanromán, MA; Albergaria, T; Delerue Matos, C;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Separation and Purification Technology, VOLUME: 336
8
TÃTULO: Blueberry Pruning Wastes: From an Undervalued Agricultural Residue to a Safe and Valuable Source of Antioxidant Compounds for the Food Industry
AUTORES: Dorosh, Olena; Fernandes, Virginia Cruz; Delerue Matos, Cristina; Moreira, Manuela M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
AUTORES: Dorosh, Olena; Fernandes, Virginia Cruz; Delerue Matos, Cristina; Moreira, Manuela M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
9
TÃTULO: Comparative Cyto-Histological Genetic Profile in a Series of Differentiated Thyroid Carcinomas Full Text
AUTORES: Matos, Maria de Lurdes; Pinto, Mafalda; Alves, Marta; Canberk, Sule; Goncalves, Ana; Bugalho, Maria Joao; Papoila, Ana Luisa; Soares, Paula ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: DIAGNOSTICS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
AUTORES: Matos, Maria de Lurdes; Pinto, Mafalda; Alves, Marta; Canberk, Sule; Goncalves, Ana; Bugalho, Maria Joao; Papoila, Ana Luisa; Soares, Paula ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: DIAGNOSTICS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
10
TÃTULO: Seafood product safety: A hybrid graphene/gold-based electrochemical immunosensor for fish allergen analysis Full Text
AUTORES: Rocha, Jose Pedro; Freitas, Maria; Geraldo, Dulce; Delerue Matos, Cristina; Nouws, Henri P. A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 446
AUTORES: Rocha, Jose Pedro; Freitas, Maria; Geraldo, Dulce; Delerue Matos, Cristina; Nouws, Henri P. A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 446