1
TÍTULO: Development and Characterization of Functional Cookies Enriched with Chestnut Shells Extract as Source of Bioactive Phenolic Compounds
AUTORES: Pinto, Diana; Moreira, Manuela M. ; Vieira, Elsa F.; Svarc Gajic, Jaroslava; Vallverdu Queralt, Anna; Brezo Borjan, Tanja; Delerue Matos, Cristina ; Rodrigues, Francisca;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 17
2
TÍTULO: In-vitro gastrointestinal digestion of functional cookies enriched with chestnut shells extract: Effects on phenolic composition, bioaccessibility, bioactivity, and a-amylase inhibition  Full Text
AUTORES: Pinto, Diana; Moreira, Manuela M. ; Svarc Gajic, Jaroslava; Vallverdu Queralt, Anna; Brezo Borjan, Tanja; Delerue Matos, Cristina; Rodrigues, Francisca;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 53
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 11
3
TÍTULO: Multiple Organic Contaminants Determination Including Multiclass of Pesticides, Polychlorinated Biphenyls, and Brominated Flame Retardants in Portuguese Kiwano Fruits by Gas Chromatography
AUTORES: Fernandes, Virginia Cruz; Podlasiak, Martyna; Vieira, Elsa F.; Rodrigues, Francisca; Grosso, Clara; Moreira, Manuela M. ; Delerue Matos, Cristina ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
5
TÍTULO: Salicornia ramosissima: A New Green Cosmetic Ingredient with Promising Skin Effects
AUTORES: Correia, Ana; Silva, Ana Margarida; Moreira, Manuela M. ; Salazar, Miguel; Svarc Gajic, Jaroslava; Brezo Borjan, Tanja; Cadiz Gurrea, Maria De la Luz; Carretero, Antonio Segura; Loschi, Francesca; Dall'Acqua, Stefano; Delerue Matos, Cristina; Rodrigues, Francisca;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 11, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9