Denise dos Santos Martins
AuthID: R-000-46G
1
TÃTULO: Stability of olive oils during storage in the presence of Thymbra capitata essential oil Stability of olive oils
AUTORES: Teresa Saavedra; Susana A Dandlen; Maria A Neves; Denise Martins; Maria D Antunes; Cristina C Figueiredo; Luis G Pedro; Jose G Barroso; Maria G Miguel;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: AGRO FOOD INDUSTRY HI-TECH, VOLUME: 26, NÚMERO: 2
AUTORES: Teresa Saavedra; Susana A Dandlen; Maria A Neves; Denise Martins; Maria D Antunes; Cristina C Figueiredo; Luis G Pedro; Jose G Barroso; Maria G Miguel;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: AGRO FOOD INDUSTRY HI-TECH, VOLUME: 26, NÚMERO: 2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS


2
TÃTULO: VARIABILITY OF OLIVE OIL CULTIVAR ON STABILITY DURING STORAGE
AUTORES: Neves, MA; Miguel, MG ; Pedro, LG ; Barroso, JG ; Figueiredo, AC ; Martins, DS; Dandlen, SA;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: ACTA ALIMENTARIA, VOLUME: 40, NÚMERO: 4
AUTORES: Neves, MA; Miguel, MG ; Pedro, LG ; Barroso, JG ; Figueiredo, AC ; Martins, DS; Dandlen, SA;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: ACTA ALIMENTARIA, VOLUME: 40, NÚMERO: 4
3
TÃTULO: Effect of the volatile constituents isolated from Thymus albicans, Th. mastichina, Th. carnosus and Thymbra capitata in sunflower oil Full Text
AUTORES: Miguel, MG ; Figueiredo, AC ; Costa, MM ; Martins, D; Duarte, J; Barroso, JG ; Pedro, LG ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: NAHRUNG-FOOD, VOLUME: 47, NÚMERO: 6
AUTORES: Miguel, MG ; Figueiredo, AC ; Costa, MM ; Martins, D; Duarte, J; Barroso, JG ; Pedro, LG ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: NAHRUNG-FOOD, VOLUME: 47, NÚMERO: 6