1
TÍTULO: Novel Fermented Plant-Based Functional Beverage: Biological Potential and Impact on the Human Gut Microbiota
AUTORES: Vila Real, Catarina; Costa, Celia; Pimenta Martins, Ana; Mbugua, Samuel; Hagretou, Sawadogo Lingani; Katina, Kati; Maina, Ndegwa H.; Pinto, Elisabete; Gomes, Ana M. P.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
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2
TÍTULO: Dietary Adequacy in Older Adult Nursing Home Residents of the Northern Iberian Peninsula
AUTORES: Nicolás Pidrafita Páez; Joana Silveira; Elisabete Pinto; Luis Franco; Mª Ángeles Romero Rodríguez; Mª Lourdes Vázquez Odériz;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Nutrients, VOLUME: 16, NÚMERO: 6
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3
TÍTULO: Nutritional value and environmental footprint of muffins made with green-lentil flour  Full Text
AUTORES: Geraldo, Rafaela; Santos, Carla S.; Styles, David; Sousa, Sergio; Pinto, Elisabete; Neves, Delminda; Vasconcelos, Marta W.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION, VOLUME: 477
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