1
TÍTULO: Antioxidative Peptides: Trends and Perspectives for Future Research
AUTORES: Freitas, AC ; Andrade, JC; Silva, FM ; Rocha Santos, TAP; Duarte, AC ; Gomes, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: CURRENT MEDICINAL CHEMISTRY, VOLUME: 20, NÚMERO: 36
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 18
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Bioactivity of probiotic whey cheese: characterization of the content of peptides and organic acids. Bioactive whey cheese  Full Text
AUTORES: Madureira, AR ; Soares, JC; Amorim, M; Tavares, T ; Gomes, AM ; Pintado, MM ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 93, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Development of Probiotic Tablets Using Microparticles: Viability Studies and Stability Studies
AUTORES: Silva, JPSE ; Sousa, SC; Costa, P ; Cerdeira, E; Amaral, MH ; Lobo, JS ; Gomes, AM ; Pintado, MM ; Rodrigues, D; Rocha Santos, T ; Freitas, AC ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: AAPS PHARMSCITECH, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: In vitro evaluation of "horchata" co-products as carbon source for probiotic bacteria growth  Full Text
AUTORES: Elena Sanchez Zapata; Juana Fernandez Lopez; Jose A Perez Alvarez; Jose Soares; Sergio Sousa; Ana M P Gomes ; Manuela M E Pintado ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 91, NÚMERO: C3
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Nutritional, textural and sensory properties of Coalho cheese made of goats', cows' milk and their mixture
AUTORES: Queiroga, RDRD; Santos, BM; Gomes, AMP ; Monteiro, MJ; Teixeira, SM; de Souza, EL; Pereira, CJD ; Pintado, MME ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 50, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Strategies based on silica monoliths for removing pollutants from wastewater effluents: A review  Full Text
AUTORES: Dina Rodrigues; Teresa A P Rocha Santos ; Ana C Freitas ; Ana M P Gomes ; Armando C Duarte ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT, VOLUME: 461
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 12
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Analytical strategies for characterization and validation of functional dairy foods  Full Text
AUTORES: Rodrigues, D; Rocha Santos, TAP ; Freitas, AC ; Duarte, AC ; Rocha Santos, TAP; Freitas, AC; Gomes, AMP ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: TRAC-TRENDS IN ANALYTICAL CHEMISTRY, VOLUME: 41
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Evaluation of chitoligosaccharides effect upon probiotic bacteria  Full Text
AUTORES: Joao C Fernandes ; Peter Eaton ; Isabel Franco; Oscar S Ramos ; Sergio Sousa; Henrique Nascimento; Ana Gomes ; Alice Santos-Silva ; Xavier Malcata, FX ; Manuela E Pintado ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 50, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 12
NO MEU: ORCID
10
Página 1 de 6. Total de resultados: 56.