1
TÍTULO: Spatiotemporal bioavailability of PCDD/Fs and dl-PCBs in wild mussels from the Portuguese Atlantic coast  Full Text
AUTORES: Antunes, Pedro; Gama, Ana; Pereira, Margarida; Gaspar, Elvira M. M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT, VOLUME: 40, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Mechanisms of potential antioxidant activity of caffeine  Full Text
AUTORES: Vieira, AJSC; Gaspar, EM; Santos, PMP;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: RADIATION PHYSICS AND CHEMISTRY, VOLUME: 174
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 36
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Gamma irradiation of clove: level of trapped radicals and effects on bioactive composition  Full Text
AUTORES: Gaspar, EM; Santana, JC; Santos, PMP; Telo, JP; Vieira, AJSC;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 99, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 13
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Cheeses Made from Raw and Pasteurized Cow's Milk Analysed by an Electronic Nose and an Electronic Tongue  Full Text
AUTORES: Valente, NIP; Rudnitskaya, A; Oliveira, JABP; Gaspar, EMM; Gomes, MTSR;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: SENSORS, VOLUME: 18, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 23
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Volatile Composition and Antioxidant Properties of Clove Products
AUTORES: Elvira M Gaspar;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Biomedical Journal of Scientific & Technical Research, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: CrossRef: 5
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Effects of cooking process on the chemical composition and functional properties of sweet potato
AUTORES: Elvira M Gaspar;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Journal of Forensic Toxicology & Pharmacology, VOLUME: 07
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Preliminary toxicological assessment of phthalate esters from drinking water consumed in Portugal  Full Text
AUTORES: Jose Santana; Clara Giraudi; Emilio Marengo; Elisa Robotti; Sara Pires; Ines Nunes; Elvira M Gaspar;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH, VOLUME: 21, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Use of sensors in cheese manufacture and quality control
AUTORES: Gomes, MTSR; Oliveira, JABP; Gaspar, EM;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: IEEE 9th Ibero-American Congress on Sensors (IBERSENSOR) in 2014 IEEE 9TH IBERO-AMERICAN CONGRESS ON SENSORS (IBERSENSOR)
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Food sources and analytical approaches for maltose determination
AUTORES: Gaspar, EMSM; Lopes, JF; Gyamfi, D; Nunes, IS;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Food and Nutritional Components in Focus, VOLUME: 2012, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Xylose as a dietary sugar: Sources and analysis
AUTORES: Elvira M S M Gaspar; Inês S Nunes; João F Lopes;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Xylose: Production, Consumption and Health Benefits
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
Página 1 de 3. Total de resultados: 25.