Ana Cristina Vilas Boas Correia
AuthID: R-001-FAS
1
TÃTULO: Phenolic composition of vine leaves infusions produced from different Portuguese and Spanish Vitis vinifera L. varieties
AUTORES: Jordao, AM; Sousa, J ; Correia, AC; Valdes, ME; Nunes, FM ; Cosme, F;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: 41st World Congress of Vine and Wine in 41ST WORLD CONGRESS OF VINE AND WINE, VOLUME: 12
AUTORES: Jordao, AM; Sousa, J ; Correia, AC; Valdes, ME; Nunes, FM ; Cosme, F;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: 41st World Congress of Vine and Wine in 41ST WORLD CONGRESS OF VINE AND WINE, VOLUME: 12
INDEXADO EM: WOS CrossRef
2
TÃTULO: Phenolic composition and total antioxidant capacity analysis of red wine vinegars commercialized in Portuguese market [Análise da composição fenólica e da capacidade antioxidante total de vinagres de vinho tinto comercializados no mercado Português]
AUTORES: Cruz, M; Correia, AC; Gonçalves, FJ; Jordão, AM;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Ciencia e Tecnica Vitivinicola, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
AUTORES: Cruz, M; Correia, AC; Gonçalves, FJ; Jordão, AM;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Ciencia e Tecnica Vitivinicola, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus
3
TÃTULO: Proanthocyanidin content, antioxidant capacity and scavenger activity of Portuguese sparkling wines (Bairrada Appellation of Origin) Full Text
AUTORES: Antonio M Jordao ; Fernando J Goncalves; Ana C Correia; Joao Cantao; Dolores Rivero Perez, MD; Maria L G Gonzalez SanJose;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 90, NÚMERO: 12
AUTORES: Antonio M Jordao ; Fernando J Goncalves; Ana C Correia; Joao Cantao; Dolores Rivero Perez, MD; Maria L G Gonzalez SanJose;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 90, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Proanthocyanidin content, antioxidant capacity and scavenger activity of Portuguese sparkling wines (Bairrada Appellation of Origin) Full Text
AUTORES: António M Jordão; Fernando J Gonçalves; Ana C Correia; João Cantão; Dolores D Rivero-Pérez; Maria L González SanJosé;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: Journal of the Science of Food and Agriculture - J. Sci. Food Agric.
AUTORES: António M Jordão; Fernando J Gonçalves; Ana C Correia; João Cantão; Dolores D Rivero-Pérez; Maria L González SanJosé;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: Journal of the Science of Food and Agriculture - J. Sci. Food Agric.