1
TÍTULO: Phenolic composition of vine leaves infusions produced from different Portuguese and Spanish Vitis vinifera L. varieties
AUTORES: Jordao, AM; Sousa, J ; Correia, AC; Valdes, ME; Nunes, FM ; Cosme, F;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: 41st World Congress of Vine and Wine in 41ST WORLD CONGRESS OF VINE AND WINE, VOLUME: 12
INDEXADO EM: WOS CrossRef
3
TÍTULO: Proanthocyanidin content, antioxidant capacity and scavenger activity of Portuguese sparkling wines (Bairrada Appellation of Origin)  Full Text
AUTORES: Antonio M Jordao ; Fernando J Goncalves; Ana C Correia; Joao Cantao; Dolores Rivero Perez, MD; Maria L G Gonzalez SanJose;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 90, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Proanthocyanidin content, antioxidant capacity and scavenger activity of Portuguese sparkling wines (Bairrada Appellation of Origin)  Full Text
AUTORES: António M Jordão; Fernando J Gonçalves; Ana C Correia; João Cantão; Dolores D Rivero-Pérez; Maria L González SanJosé;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: Journal of the Science of Food and Agriculture - J. Sci. Food Agric.
INDEXADO EM: CrossRef: 6