1
TÍTULO: Effect of Aqueous Extract of Phenolic Compounds Obtained from Red Wine in Experimental Model of Colitis in Mice  Full Text
AUTORES: Mateus, Vanessa; Estarreja, Joao; Silva, Ines; Goncalves, Fernando ; Teixeira Lemos, Edite; Pinto, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: CURRENT ISSUES IN MOLECULAR BIOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: The Motivations for Consumption of Edible Insects: A Systematic Review
AUTORES: Florenca, Sofia G.; Guine, Raquel P. F. ; Goncalves, Fernando J. A. ; Barroca, Maria Joao; Ferreira, Manuela ; Costa, Cristina A.; Correia, Paula M. R. ; Cardoso, Ana P. ; Campos, Sofia; Anjos, Ofelia; Cunha, Luis Miguel ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 22
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 24 Handle
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Changes in Elderberry (Sambucus nigra L.) Juice Concentrate Polyphenols during Storage
AUTORES: Neves, CMB; Pinto, A; Goncalves, F ; Wessel, DF ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 15
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 13
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Temperature-Based Grapevine Ripeness Modeling for cv. Touriga Nacional and Encruzado in the Dao Wine Region, Portugal
AUTORES: Rodrigues, P; Pedroso, V; Goncalves, F ; Reis, S; João A. Santos ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Evaluation of phenolic compounds and antioxidant activity in some edible flowers
AUTORES: Goncalves, F ; Goncalves, JC ; Ferrao, AC; Correia, P ; Guine, RPF ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: OPEN AGRICULTURE, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS
6
TÍTULO: Evaluation of Phenolic Compounds, Antioxidant Activity and Bioaccessibility in Physalis Peruviana L.  Full Text
AUTORES: Raquel P F Guine ; Fernando J A Goncalves ; Solange F Oliveira; Paula M R Correia ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FRUIT SCIENCE
INDEXADO EM: WOS
7
TÍTULO: Effect of drying temperature on the physical-chemical and sensorial properties of eggplant (Solanum melongena L.)
AUTORES: Guiné, RPF ; Correia, PMR ; Correia, AC ; Gonçalves, F ; Brito, MFS; Ribeiro, JRP;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Current Nutrition and Food Science, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus Handle
8
TÍTULO: Effect of Drying Temperature on the Physical-chemical and Sensorial Properties of Eggplant (Solanum melongena L.)
AUTORES: Guine, RPF ; Correia, PMR ; Correia, AC ; Goncalves, F ; Brito, MFS; Ribeiro, JRP;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: CURRENT NUTRITION & FOOD SCIENCE, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 9
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Extraction of Phenolic Compounds with Antioxidant Activity from Beetroot (Beta vulgaris L.)
AUTORES: Guine, RPF ; Goncalves, F ; Lerat, C; El Idrissi, T; Rodrigo, E; Correia, PMR ; Goncalves, JC;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: CURRENT NUTRITION & FOOD SCIENCE, VOLUME: 14, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 23
10
TÍTULO: Interaction of wine mannoproteins and arabinogalactans with anthocyanins  Full Text
AUTORES: Goncalves, FJ ; Fernandes, PAR; Wessel, DF ; Cardoso, SM; Rocha, SM; Coimbra, MA;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 243
INDEXADO EM: WOS
Página 1 de 3. Total de resultados: 25.