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TÍTULO: ANTHOCYANIN PROFILE AND ANTIOXIDANT ACTIVITY FROM 24 GRAPE VARIETIES CULTIVATED IN TWO PORTUGUESE WINE REGIONS
AUTORES: Costa, E; Cosme, F ; Jordao, AM ; Mendes Faia, A ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL INTERNATIONAL DES SCIENCES DE LA VIGNE ET DU VIN, VOLUME: 48, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
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TÍTULO: Origin of the Pinking Phenomenon of White Wines  Full Text
AUTORES: Jenny Andrea Silva; Fernanda Cosme ; Luis Filipe Ribeiro; Ana S P Moreira; Aureliano C Malheiro; Manuel A Coimbra; Rosario R M Domingues; Fernando M Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 62, NÚMERO: 24
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 19
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TÍTULO: Allergenic Proteins in Foods and Beverages  Full Text
AUTORES: Ana Barros ; Fernanda Cosme ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 51, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
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TÍTULO: General phenolic characterisation, individual anthocyanin and antioxidant capacity of matured red wines from two Portuguese Appellations of Origins. Characterisation of Portuguese red wines  Full Text
AUTORES: Rosa Cristino; Elisa Costa; Fernanda Cosme ; Antonio M Jordao ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 93, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 15
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TÍTULO: Evaluating potential alternatives to potassium caseinate for white wine fining: Effects on physicochemical and sensory characteristics  Full Text
AUTORES: Cosme, F ; Capao, I; Filipe Ribeiro, L; Bennett, RN; Mendes Faia, A ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 46, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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TÍTULO: Optimization of honey-must preparation and alcoholic fermentation by Saccharomyces cerevisiae for mead production  Full Text
AUTORES: Mendes Ferreira, A ; Cosme, F ; Barbosa, C; Falco, V ; Ines, A ; Mendes Faia, A ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 144, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
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TÍTULO: Effect of Various Proteins on Different Molecular Weight Proanthocyanidin Fractions of Red Wine during Wine Fining
AUTORES: Fernanda Cosme ; Jorge M Ricardo da Silva ; Olga Laureano ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 60, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
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TÍTULO: Tannin profiles of Vitis vinifera L. cv. red grapes growing in Lisbon and from their monovarietal wines  Full Text
AUTORES: Cosme, F ; Ricardo Da Silva, JM ; Laureano, O ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 112, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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