Fabio Donato Soares Larotonda
AuthID: R-000-4RY
1
TÃTULO: Hybrid carrageenan-based formulations for edible film preparation: Benchmarking with kappa carrageenan Full Text
AUTORES: Fabio D S Larotonda; Maria D Torres; Maria P Goncalves ; Alberto M Sereno ; Loic Hilliou;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF APPLIED POLYMER SCIENCE, VOLUME: 133, NÚMERO: 2
AUTORES: Fabio D S Larotonda; Maria D Torres; Maria P Goncalves ; Alberto M Sereno ; Loic Hilliou;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF APPLIED POLYMER SCIENCE, VOLUME: 133, NÚMERO: 2
2
TÃTULO: The impact of seaweed life phase and postharvest storage duration on the chemical and rheological properties of hybrid carrageenans isolated from Portuguese Mastocarpus stellatus Full Text
AUTORES: Loic Hilliou ; Fabio D S Larotonda; Pedro Abreu; Maria H Abreu; Alberto M Sereno ; Maria P Goncalves ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 87, NÚMERO: 4
AUTORES: Loic Hilliou ; Fabio D S Larotonda; Pedro Abreu; Maria H Abreu; Alberto M Sereno ; Maria P Goncalves ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 87, NÚMERO: 4
3
TÃTULO: Biodegradable Polymers Extracted from "Sargaco": Film Properties and Application to Edible Coating
AUTORES: Ana Sousa; Sandra Martins; Fabio D S Larotonda; Loic Hilliou ; Maria P Goncalves ; Alberto M Sereno ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: 13th Conference of the Sociedade-Portuguesa-de-Materiais/4th International Materials Symposium in ADVANCED MATERIALS FORUM IV, VOLUME: 587-588
AUTORES: Ana Sousa; Sandra Martins; Fabio D S Larotonda; Loic Hilliou ; Maria P Goncalves ; Alberto M Sereno ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: 13th Conference of the Sociedade-Portuguesa-de-Materiais/4th International Materials Symposium in ADVANCED MATERIALS FORUM IV, VOLUME: 587-588
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Design of biodegradable composite films for food packaging Full Text
AUTORES: Vitor Alves ; Nuno Costa; Loic Hilliou ; Fabio Larotonda; Maria P Goncalves ; Alberto Sereno ; Isabel Coelhoso ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: Conference of the European-Membrane-Society (EUROMEMBRANE 2006) in DESALINATION, VOLUME: 199, NÚMERO: 1-3
AUTORES: Vitor Alves ; Nuno Costa; Loic Hilliou ; Fabio Larotonda; Maria P Goncalves ; Alberto Sereno ; Isabel Coelhoso ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: Conference of the European-Membrane-Society (EUROMEMBRANE 2006) in DESALINATION, VOLUME: 199, NÚMERO: 1-3
5
TÃTULO: Thermal and viscoelastic properties of kappa/iota-hybrid carrageenan gels obtained from the Portuguese seaweed Mastocarpus stellatus Full Text
AUTORES: Hilliou, L ; Larotonda, FDS; Sereno, AM ; Goncalves, MP ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 54, NÚMERO: 20
AUTORES: Hilliou, L ; Larotonda, FDS; Sereno, AM ; Goncalves, MP ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 54, NÚMERO: 20
6
TÃTULO: Effect of extraction parameters on the chemical structure and gel properties of kappa/iota-hybrid carrageenans obtained from Mastocarpus stellatus Full Text
AUTORES: Hilliou, L ; Larotonda, FDS; Abreu, P; Ramos, AM ; Sereno, AM ; Goncalves, MP ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: BIOMOLECULAR ENGINEERING, VOLUME: 23, NÚMERO: 4
AUTORES: Hilliou, L ; Larotonda, FDS; Abreu, P; Ramos, AM ; Sereno, AM ; Goncalves, MP ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: BIOMOLECULAR ENGINEERING, VOLUME: 23, NÚMERO: 4