Fernando Jorge dos Ramos
AuthID: R-000-4Z1
1
TÃTULO: Mycotoxins in Portuguese Agricultural Maize Fields and Dairy Farms Full Text
AUTORES: Leite, Marta; Freitas, Andreia; Barbosa, Jorge; Ramos, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TOXINS, VOLUME: 16, NÚMERO: 8
AUTORES: Leite, Marta; Freitas, Andreia; Barbosa, Jorge; Ramos, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TOXINS, VOLUME: 16, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Antioxidant methods, in vitro and in vivo studies of phenolic acids
AUTORES: Sónia Pedreiro; Maria Lopes; Ana Sanches Silva; Fernando Ramos;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Advancement of Phenolic Acids in Drug Discovery: Fundamentals and Applications
AUTORES: Sónia Pedreiro; Maria Lopes; Ana Sanches Silva; Fernando Ramos;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Advancement of Phenolic Acids in Drug Discovery: Fundamentals and Applications
INDEXADO EM: Scopus
3
TÃTULO: Exploiting the Crithmum maritimum L. Aqueous Extracts and Essential Oil as Potential Preservatives in Food, Feed, Pharmaceutical and Cosmetic Industries
AUTORES: Pedreiro, Sonia; Figueirinha, Artur; Cavaleiro, Carlos; Cardoso, Olga; Donato, Maria Manuel; Salgueiro, Ligia; Ramos, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
AUTORES: Pedreiro, Sonia; Figueirinha, Artur; Cavaleiro, Carlos; Cardoso, Olga; Donato, Maria Manuel; Salgueiro, Ligia; Ramos, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
4
TÃTULO: Mycotoxins in Raw Bovine Milk: UHPLC-QTrap-MS/MS Method as a Biosafety Control Tool Full Text
AUTORES: Leite, Marta; Freitas, Andreia; Barbosa, Jorge; Ramos, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: TOXINS, VOLUME: 15, NÚMERO: 3
AUTORES: Leite, Marta; Freitas, Andreia; Barbosa, Jorge; Ramos, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: TOXINS, VOLUME: 15, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÃTULO: Analytical methods for amatoxins: A comprehensive review Full Text
AUTORES: Barbosa, Isabel; Ramos, Fernando; Barbosa, Rui M.; Domingues, Catia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS, VOLUME: 232
AUTORES: Barbosa, Isabel; Ramos, Fernando; Barbosa, Rui M.; Domingues, Catia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS, VOLUME: 232
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÃTULO: Mycotoxins and Maize Value Chain: Multi-Matrix and Multi-Analyte Tools towards Global Feed and Food Safety
AUTORES: Leite, Marta; Freitas, Andreia; Barbosa, Jorge; Ramos, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SEPARATIONS, VOLUME: 10, NÚMERO: 9
AUTORES: Leite, Marta; Freitas, Andreia; Barbosa, Jorge; Ramos, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SEPARATIONS, VOLUME: 10, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÃTULO: Raposo et al. The Role of Food Supplementation in Microcirculation-A Comprehensive Review. Biology (vol 10, 616, 2021)
AUTORES: Raposo, Antonio; Saraiva, Ariana; Ramos, Fernando; Carrascosa, Conrado; Raheem, Dele; Barbara, Rita; Silva, Henrique;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BIOLOGY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 9
AUTORES: Raposo, Antonio; Saraiva, Ariana; Ramos, Fernando; Carrascosa, Conrado; Raheem, Dele; Barbara, Rita; Silva, Henrique;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BIOLOGY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: WOS
8
TÃTULO: Regulated and Emerging Mycotoxins in Bulk Raw Milk: What Is the Human Risk? Full Text
AUTORES: Leite, Marta; Freitas, Andreia; Barbosa, Jorge; Ramos, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: TOXINS, VOLUME: 15, NÚMERO: 10
AUTORES: Leite, Marta; Freitas, Andreia; Barbosa, Jorge; Ramos, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: TOXINS, VOLUME: 15, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÃTULO: Occupational Stress and Turnover Intentions in Employees of the Portuguese Tax and Customs Authority: Mediating Effect of Burnout and Moderating Effect of Motivation
AUTORES: Freitas, Mariana; Moreira, Ana; Ramos, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ADMINISTRATIVE SCIENCES, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
AUTORES: Freitas, Mariana; Moreira, Ana; Ramos, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ADMINISTRATIVE SCIENCES, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
10
TÃTULO: Efficacy of Whey Protein Film Incorporated with Portuguese Green Tea (Camellia sinensis L.) Extract for the Preservation of Latin-Style Fresh Cheese
AUTORES: Robalo, Joao; Lopes, Maria; Cardoso, Olga; Silva, Ana Sanches; Ramos, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 8
AUTORES: Robalo, Joao; Lopes, Maria; Cardoso, Olga; Silva, Ana Sanches; Ramos, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 8