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Ana Teresa Sanches Silva
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Article (24)
Proceedings Paper (1)
Book Chapter (1)
Year Start - End:
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2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 26
1
TÃTULO:
Antioxidant Activity of Phytochemicals
AUTORES:
Patras, A; Yuan, YV;
Costa, HS
;
Sanches Silva, A
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
Handbook of Plant Food Phytochemicals: Sources, Stability and Extraction
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Carotenoids, vitamins (A, B-2, C and E) and total folate of traditional foods from Black Sea Area countries
AUTORES:
Sanches Silva, A
; Albuquerque, TG; Finglas, P; Ribeiro, T; Valente, A; Vasilopoulou, E; Trichopoulou, A; Alexieva, I; Boyko, N; Costea, CE; Hayran, O; Jorjadze, M; Kaprelyants, L; Karpenko, D; D'Antuono, LF;
Costa, HS
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
14
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
Handle
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Comparison of leafy kale populations from Italy, Portugal, and Turkey for their bioactive compound content: phenolics, glucosinolates, carotenoids, and chlorophylls. Bioactive content of leafy kale populations
AUTORES:
Ferioli, F; Giambanelli, E; D'Antuono, LF;
Costa, HS
; Albuquerque, TG;
Silva, AS
; Hayran, O; Kocaoglu, B;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
14
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
New nutritional composition data on selected traditional foods consumed in Black Sea Area countries. Nutritional composition of traditional foods from the Black Sea region
AUTORES:
Costa, HS
; Albuquerque, TG;
Sanches Silva, A
; Vasilopoulou, E; Trichopoulou, A; D'Antuono, LF; Alexieva, I; Boyko, N; Costea, C; Fedosova, K; Hayran, O; Karpenko, D; Kilasonia, Z; Finglas, P;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
14
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Traditional foods from the Black Sea region as a potential source of minerals. Traditional Foods from the Black Sea region as a source of minerals
Full Text
AUTORES:
Tania G Albuquerque
;
Helena S Costa
;
Ana Sanches Silva
; Mariana Santos; Antonia Trichopoulou; Filippo D'Antuono;
Iordanka Alexieva
; Nadiya Boyko; Carmen Costea;
Katerina Fedosova
; Dmitry Karpenko;
Zaza Kilasonia
; Bike Kocaoglu; Paul Finglas;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
14
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
An update on potato crisps contents of moisture, fat, salt and fatty acids (including trans-fatty acids) with special emphasis on new oils/fats used for frying
AUTORES:
Albuquerque, TG;
Sanches Silva, A
; Santos, L;
Costa, HS
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION,
VOLUME:
63,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Detection of migration of phthalates from agglomerated cork stoppers using HPLC-MS/MS
Full Text
AUTORES:
Raquel Sendon;
Ana Sanches Silva
; Juana Bustos; Patricia Martin; Nuria Martinez; Ma E Eugenia Cirugeda;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE,
VOLUME:
35,
NÚMERO:
10-11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
South European Kales: a Cross Country, Cross Cultural Research
AUTORES:
D'Antuono, LF; Manco, MA;
Costa, HS
;
Silva, AS
; Albuquerque, TG; Kocaoglu, B; Hayran, O;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
28th Int Horticultural Congress on Science and Horticulture for People (IHC) / Int Symp on Quality-Chain Management of Fresh Vegetables - From Fork to Farm
in
XXVIII INTERNATIONAL HORTICULTURAL CONGRESS ON SCIENCE AND HORTICULTURE FOR PEOPLE (IHC2010): INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON QUALITY-CHAIN MANAGEMENT OF FRESH VEGETABLES: FROM FORK TO FARM,
VOLUME:
936,
NÚMERO:
936
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Ultra-high pressure LC determination of glucosamine in shrimp by-products and migration tests of chitosan films
AUTORES:
Sanches Silva, A
; Ribeiro, T; Albuquerque, TG; Paseiro, P; Sendon, R; de Quiros, AB; Lopez Cervantes, J; Sanchez Machado, DI; Valdez, HS; Angulo, I; Aurrekoetxea, GP;
Costa, HS
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE,
VOLUME:
35,
NÚMERO:
5-6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
Handle
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Ascorbic acid content in exotic fruits: A contribution to produce quality data for food composition databases
AUTORES:
Valente, A; Albuquerque, TG;
Sanches Silva, A
;
Costa, HS
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
44,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
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NO MEU:
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