Igor Jose B. Boggione Santos
AuthID: R-00F-MH5
1
TÃTULO: Nanotechnology in Packaging for Food Industry: Past, Present, and Future Full Text
AUTORES: de Sousa, Marcos Silva; Schlogl, Andersen Escobar; Estanislau, Felipe Ramalho; Souza, Victor Gomes Lauriano; Coimbra, Jane Selia dos Reis; Santos, Igor Jose Boggione;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: COATINGS, VOLUME: 13, NÚMERO: 8
AUTORES: de Sousa, Marcos Silva; Schlogl, Andersen Escobar; Estanislau, Felipe Ramalho; Souza, Victor Gomes Lauriano; Coimbra, Jane Selia dos Reis; Santos, Igor Jose Boggione;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: COATINGS, VOLUME: 13, NÚMERO: 8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS


2
TÃTULO: Partitioning of bovine lactoferrin in aqueous two-phase system containing poly(ethylene glycol) and sodium citrate Full Text
AUTORES: Angelica Ribeiro da Costa; Jane Selia D dos Reis Coimbra; Luisa Alexandre Ferreira; Joao Carlos Marcos; Igor Jose B Boggione Santos; Marleny D A Saldana; Jose Antonio C Couto Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 95
AUTORES: Angelica Ribeiro da Costa; Jane Selia D dos Reis Coimbra; Luisa Alexandre Ferreira; Joao Carlos Marcos; Igor Jose B Boggione Santos; Marleny D A Saldana; Jose Antonio C Couto Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 95