Elisane Longhinotti
AuthID: R-00F-NEN
1
TÃTULO: Effect of Crotalus basiliscus snake venom on the redox reaction of myoglobin Full Text
AUTORES: Ticyano P de Souza; Dieric S Abreu; Marta S P Carepo; Maria A S Silva; Davila Zampieri; Marcos N Eberlin; Tercio F Paulo; Eduardo H S Sousa; Elisane Longhinotti; Izaura C N Diogenes;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF BIOLOGICAL INORGANIC CHEMISTRY, VOLUME: 24, NÚMERO: 2
AUTORES: Ticyano P de Souza; Dieric S Abreu; Marta S P Carepo; Maria A S Silva; Davila Zampieri; Marcos N Eberlin; Tercio F Paulo; Eduardo H S Sousa; Elisane Longhinotti; Izaura C N Diogenes;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF BIOLOGICAL INORGANIC CHEMISTRY, VOLUME: 24, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Brazilian fruit pulps as functional foods and additives: Evaluation of bioactive compounds Full Text
AUTORES: Mario Paz; Patricia Gullon; Fatima Barroso, MF; Ana P Carvalho; Valentina F Domingues ; Ana M Gomes; Helena Becker; Elisane Longhinotti; Cristina Delerue Matos ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 172
AUTORES: Mario Paz; Patricia Gullon; Fatima Barroso, MF; Ana P Carvalho; Valentina F Domingues ; Ana M Gomes; Helena Becker; Elisane Longhinotti; Cristina Delerue Matos ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 172
3
TÃTULO: Validation of QuEChERS method for organochlorine pesticides analysis in tamarind (Tamarindus indica) products: Peel, fruit and commercial pulp Full Text
AUTORES: Mario Paz; Luisa Correia Sa; Helena Becker; Elisane Longhinotti; Valentina F Domingues ; Cristina Delerue Matos ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 54
AUTORES: Mario Paz; Luisa Correia Sa; Helena Becker; Elisane Longhinotti; Valentina F Domingues ; Cristina Delerue Matos ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 54