1
TÍTULO: Reactivity of Polymeric Proanthocyanidins toward Salivary Proteins and Their Contribution to Young Red Wine Astringency  Full Text
AUTORES: Baoshan S Sun; Marta de Sa; Conceicao Leandro; Ilda Caldeira; Filomena L Duarte; Isabel Spranger;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 61, NÚMERO: 4
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2
TÍTULO: Extraction/oxidation kinetics of low molecular weight compounds in wine brandy resulting from different ageing technologies  Full Text
AUTORES: Sara Canas; Ilda Caldeira; Pedro Belchior, AP;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 138, NÚMERO: 4
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3
TÍTULO: Sensory and chemical modifications of wine-brandy aged with chestnut and oak wood fragments in comparison to wooden barrels  Full Text
AUTORES: Ilda Caldeira; Ofelia Anjos ; Vera Portal; Belchior, AP; Sara Canas;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: 6th Symposium on In Vino Analytica Scientia in ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 660, NÚMERO: 1-2
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4
TÍTULO: Evaluation of two quantitative gas chromatographyolfactometry methods for clonal red wines differentiation  Full Text
AUTORES: Goreti Botelho ; Ilda Caldeira; Arlete Mendes Faia ; Maria Cristina Climaco;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL, VOLUME: 22, NÚMERO: 5
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