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Maria Arlete Mendes Faia
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R-000-2G0
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1993
1992
1991
1990
1989
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 42
1
TÃTULO:
ANTHOCYANIN PROFILE AND ANTIOXIDANT ACTIVITY FROM 24 GRAPE VARIETIES CULTIVATED IN TWO PORTUGUESE WINE REGIONS
AUTORES:
Costa, E;
Cosme, F
;
Jordao, AM
;
Mendes Faia, A
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
JOURNAL INTERNATIONAL DES SCIENCES DE LA VIGNE ET DU VIN,
VOLUME:
48,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
2
TÃTULO:
Effect of Saccharomyces cerevisiae cells immobilisation on mead production
Full Text
AUTORES:
Pereira, AP
;
Mendes Ferreira, A
;
Oliveira, JM
;
Estevinho, LM
;
Mendes Faia, A
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
56,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
H. guilliermondii impacts growth kinetics and metabolic activity of S. cerevisiae: The role of initial nitrogen concentration
Full Text
AUTORES:
Patricia Lage;
Catarina Barbosa
; Beatriz Mateus;
Isabel Vasconcelos
;
Arlete Mendes Faia
;
Ana Mendes Ferreira
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
172
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
High-cell-density fermentation of Saccharomyces cerevisiae for the optimisation of mead production
Full Text
AUTORES:
Pereira, AP;
Mendes Ferreira, A
;
Oliveira, JM
;
Estevinho, LM
;
Mendes Faia, A
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
33,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Reduction of volatile acidity of acidic wines by immobilized Saccharomyces cerevisiae cells
Full Text
AUTORES:
Vilela, A
;
Schuller, D
;
Mendes Faia, A
;
Corte Real, M
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY,
VOLUME:
97,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
6
TÃTULO:
Evaluating potential alternatives to potassium caseinate for white wine fining: Effects on physicochemical and sensory characteristics
Full Text
AUTORES:
Cosme, F
; Capao, I;
Filipe Ribeiro, L
;
Bennett, RN
;
Mendes Faia, A
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
46,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
7
TÃTULO:
The nitrogen source impacts major volatile compounds released by Saccharomyces cerevisiae during alcoholic fermentation
Full Text
AUTORES:
Catarina Barbosa
;
Arlete Mendes Faia
;
Ana Mendes Ferreira
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
160,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
8
TÃTULO:
The impact of acetate metabolism on yeast fermentative performance and wine quality: reduction of volatile acidity of grape musts and wines
AUTORES:
Vilela Moura, A
;
Schuller, D
;
Mendes Faia, A
;
Silva, RD
;
Chaves, SR
;
Sousa, MJ
; Corte Real, M;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY,
VOLUME:
89,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
THE IMPACT OF NITROGEN ON YEAST FERMENTATION AND WINE QUALITY
AUTORES:
Ana Mendes Ferreira
;
Catarina Barbosa
; Patricia Loge;
Arlete Mendes Faia
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
CIENCIA E TECNICA VITIVINICOLA,
VOLUME:
26,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
10
TÃTULO:
Accumulation of Non-Superoxide Anion Reactive Oxygen Species Mediates Nitrogen-Limited Alcoholic Fermentation by Saccharomyces cerevisiae
AUTORES:
Mendes Ferreira, A
;
Sampaio Marques, B
; Barbosa, C;
Rodrigues, F
;
Costa, V
;
Mendes Faia, A
;
Ludovico, P
;
Leao, C
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY,
VOLUME:
76,
NÚMERO:
24
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
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