1
TÍTULO: ANTHOCYANIN PROFILE AND ANTIOXIDANT ACTIVITY FROM 24 GRAPE VARIETIES CULTIVATED IN TWO PORTUGUESE WINE REGIONS
AUTORES: Costa, E; Cosme, F ; Jordao, AM ; Mendes Faia, A ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL INTERNATIONAL DES SCIENCES DE LA VIGNE ET DU VIN, VOLUME: 48, NÚMERO: 1
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2
TÍTULO: Effect of Saccharomyces cerevisiae cells immobilisation on mead production  Full Text
AUTORES: Pereira, AP; Mendes Ferreira, A ; Oliveira, JM; Estevinho, LM ; Mendes Faia, A ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 56, NÚMERO: 1
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3
TÍTULO: H. guilliermondii impacts growth kinetics and metabolic activity of S. cerevisiae: The role of initial nitrogen concentration  Full Text
AUTORES: Patricia Lage; Catarina Barbosa; Beatriz Mateus; Isabel Vasconcelos; Arlete Mendes Faia ; Ana Mendes Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 172
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4
TÍTULO: High-cell-density fermentation of Saccharomyces cerevisiae for the optimisation of mead production  Full Text
AUTORES: Pereira, AP; Mendes Ferreira, A ; Oliveira, JM ; Estevinho, LM ; Mendes Faia, A ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 33, NÚMERO: 1
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5
TÍTULO: Reduction of volatile acidity of acidic wines by immobilized Saccharomyces cerevisiae cells  Full Text
AUTORES: Vilela, A ; Schuller, D; Mendes Faia, A ; Corte Real, M;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 97, NÚMERO: 11
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6
TÍTULO: Evaluating potential alternatives to potassium caseinate for white wine fining: Effects on physicochemical and sensory characteristics  Full Text
AUTORES: Cosme, F ; Capao, I; Filipe Ribeiro, L; Bennett, RN; Mendes Faia, A ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 46, NÚMERO: 2
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7
TÍTULO: The nitrogen source impacts major volatile compounds released by Saccharomyces cerevisiae during alcoholic fermentation  Full Text
AUTORES: Catarina Barbosa; Arlete Mendes Faia ; Ana Mendes Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 160, NÚMERO: 2
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TÍTULO: The impact of acetate metabolism on yeast fermentative performance and wine quality: reduction of volatile acidity of grape musts and wines
AUTORES: Vilela Moura, A ; Schuller, D ; Mendes Faia, A ; Silva, RD ; Chaves, SR ; Sousa, MJ ; Corte Real, M;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 89, NÚMERO: 2
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TÍTULO: THE IMPACT OF NITROGEN ON YEAST FERMENTATION AND WINE QUALITY
AUTORES: Ana Mendes Ferreira ; Catarina Barbosa; Patricia Loge; Arlete Mendes Faia ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: CIENCIA E TECNICA VITIVINICOLA, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
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TÍTULO: Accumulation of Non-Superoxide Anion Reactive Oxygen Species Mediates Nitrogen-Limited Alcoholic Fermentation by Saccharomyces cerevisiae
AUTORES: Mendes Ferreira, A ; Sampaio Marques, B ; Barbosa, C; Rodrigues, F ; Costa, V ; Mendes Faia, A ; Ludovico, P ; Leao, C ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY, VOLUME: 76, NÚMERO: 24
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