Teresa Oliva-Teles
AuthID: R-00F-W29
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TÃTULO: Determination of Ochratoxin A in Bread: Evaluation of Microwave-Assisted Extraction Using an Orthogonal Composite Design Coupled with Response Surface Methodology Full Text
AUTORES: Paula Paíga; Simone Morais; Teresa Oliva-Teles; Manuela Correia; Cristina Delerue-Matos; Ana M M Sousa; Maria do Pilar Gonçalves ; Sofia C Duarte; Angelina Pena; Celeste Matos Lino;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Food Bioprocess Technol - Food and Bioprocess Technology, VOLUME: 6, NÚMERO: 9
AUTORES: Paula Paíga; Simone Morais; Teresa Oliva-Teles; Manuela Correia; Cristina Delerue-Matos; Ana M M Sousa; Maria do Pilar Gonçalves ; Sofia C Duarte; Angelina Pena; Celeste Matos Lino;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Food Bioprocess Technol - Food and Bioprocess Technology, VOLUME: 6, NÚMERO: 9
2
TÃTULO: Extraction of ochratoxin A in bread samples by the QuEChERS methodology Full Text
AUTORES: Paula Paíga; Simone Morais; Teresa Oliva-Teles; Manuela Correia; Cristina Delerue-Matos; Sofia C Duarte; Angelina Pena; Celeste Matos Lino;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 135, NÚMERO: 4
AUTORES: Paula Paíga; Simone Morais; Teresa Oliva-Teles; Manuela Correia; Cristina Delerue-Matos; Sofia C Duarte; Angelina Pena; Celeste Matos Lino;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 135, NÚMERO: 4