1
TÍTULO: X-ray microtomography provides new insights into vacuum impregnation of spinach leaves
AUTORES: Valentina Panarese; Els Herremans; Dennis Cantre; Eda Demir; Antonio Vicente; Federico Gomez Galindo; Bart Nicolai; Pieter Verboven;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 188
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 12
2
TÍTULO: Electronic tongue as a screening tool for rapid analysis of beer  Full Text
AUTORES: Evgeny Polshin; Alisa Rudnitskaya ; Dmitriy Kirsanov; Andrey Legin; Daan Saison; Filip Delvaux; Freddy R Delvaux; Bart M Nicolai; Jeroen Lammertyn;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: TALANTA, VOLUME: 81, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Instrumental measurement of beer taste attributes using an electronic tongue  Full Text
AUTORES: Alisa Rudnitskaya ; Evgeny Polshin; Dmitry Kirsanov; Jeroen Lammertyn; Bart Nicolai; Daan Saison; Freddy R Delvaux; Filip Delvaux; Andrey Legin;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 646, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Measurement Of Beer Taste Attributes Using An Electronic Tongue
AUTORES: Evgeny Polshin; Alisa Rudnitskaya; Dmitry Kirsanov; Jeroen Lammertyn; Bart Nicolai; Daan Saison; Freddy R Delvaux; Filip Delvaux; Andrey Legin;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: 13th International Symposium on Olfaction and the Electronic Nose in OLFACTION AND ELECTRONIC NOSE, PROCEEDINGS, VOLUME: 1137
INDEXADO EM: WOS