Sara Canas
AuthID: R-00F-WF8
1
TÃTULO: Gallic acid, sinapic acid and catechin as potential chemical markers of Vitis graft success Full Text
AUTORES: Maria Assuncao; Jorge Pinheiro; Sara Cruz; Joao Brazao; Jorge Queiroz ; Jose Eduardo E Eiras Dias; Sara Canas;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 246
AUTORES: Maria Assuncao; Jorge Pinheiro; Sara Cruz; Joao Brazao; Jorge Queiroz ; Jose Eduardo E Eiras Dias; Sara Canas;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 246
2
TÃTULO: Graft compatibility of Vitis spp.: the role of phenolic acids and flavanols Full Text
AUTORES: Maria Assuncao; Sara Canas; Sara Cruz; Joao Brazdo; Geni C Zanol; Eiras Dias, JE;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 207
AUTORES: Maria Assuncao; Sara Canas; Sara Cruz; Joao Brazdo; Geni C Zanol; Eiras Dias, JE;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 207
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Phenolic Compounds Involved in Grafting Incompatibility of Vitis spp: Development and Validation of an Analytical Method for their Quantification. Phenolic Compounds Quantification in Vitis Grafting Tissues Full Text
AUTORES: Sara Canas; Maria Assuncao; Joao Brazao; Geni Zanol; Jose Eduardo Eiras Dias;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: PHYTOCHEMICAL ANALYSIS, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
AUTORES: Sara Canas; Maria Assuncao; Joao Brazao; Geni Zanol; Jose Eduardo Eiras Dias;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: PHYTOCHEMICAL ANALYSIS, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
4
TÃTULO: Extraction/oxidation kinetics of low molecular weight compounds in wine brandy resulting from different ageing technologies Full Text
AUTORES: Sara Canas; Ilda Caldeira; Pedro Belchior, AP;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 138, NÚMERO: 4
AUTORES: Sara Canas; Ilda Caldeira; Pedro Belchior, AP;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 138, NÚMERO: 4
5
TÃTULO: HPLC method for the quantification of phenolic acids, phenolic aldehydes, coumarins and furanic derivatives in different kinds of toasted wood used for the ageing of brandies Full Text
AUTORES: Sara Canas; Antonio Pedro Belchior; Maria Isabel Spranger; Raul Bruno de Sousa ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 3, NÚMERO: 1
AUTORES: Sara Canas; Antonio Pedro Belchior; Maria Isabel Spranger; Raul Bruno de Sousa ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 3, NÚMERO: 1
6
TÃTULO: Sensory and chemical modifications of wine-brandy aged with chestnut and oak wood fragments in comparison to wooden barrels Full Text
AUTORES: Ilda Caldeira; Ofelia Anjos ; Vera Portal; Belchior, AP; Sara Canas;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: 6th Symposium on In Vino Analytica Scientia in ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 660, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Ilda Caldeira; Ofelia Anjos ; Vera Portal; Belchior, AP; Sara Canas;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: 6th Symposium on In Vino Analytica Scientia in ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 660, NÚMERO: 1-2
7
TÃTULO: Antioxidant activity and phenolic content of Portuguese wine aged brandies Full Text
AUTORES: Sara Canas; Vera Casanova; Pedro P Belchior;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 21, NÚMERO: 8
AUTORES: Sara Canas; Vera Casanova; Pedro P Belchior;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 21, NÚMERO: 8