Santosh P. Lall
AuthID: R-00F-WQP
1
TÃTULO: Apparent digestibility of lipid and fatty acids in fish oil, poultry fat and vegetable oil diets by Atlantic halibut, Hippoglossus hippoglossus L. Full Text
AUTORES: Dulce Alves Martins; Luisa M P Valente ; Santosh P Lall;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 294, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Dulce Alves Martins; Luisa M P Valente ; Santosh P Lall;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 294, NÚMERO: 1-2
2
TÃTULO: Effects of moderately oxidized dietary lipid and the role of vitamin E on the stress response in Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus L.) Full Text
AUTORES: Dulce Alves Martins; Luis O B Afonso; Sho Hosoya; Leah M Lewis McCrea; Luisa M P Valente ; Santosh P Lall;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 272, NÚMERO: 1-4
AUTORES: Dulce Alves Martins; Luis O B Afonso; Sho Hosoya; Leah M Lewis McCrea; Luisa M P Valente ; Santosh P Lall;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 272, NÚMERO: 1-4
3
TÃTULO: Effects of dietary lipid level on growth and lipid utilization by juvenile Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus, L.) Full Text
AUTORES: Dulce Alves Martins; Luisa M P Valente ; Santosh P Lall;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 263, NÚMERO: 1-4
AUTORES: Dulce Alves Martins; Luisa M P Valente ; Santosh P Lall;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 263, NÚMERO: 1-4