Pedro Manuel Geada Borda de Água
AuthID: R-001-JX7
1
TÃTULO: Recovery and encapsulation of Dunaliella salina β-carotene through a novel sustainable approach: Sequential application of an ionic liquid as naturally-derived solvent and emulsifier Full Text
AUTORES: Sousa, Vitor; Hijo, Ariel A. C. Toledo; Luedtke, Fernanda L.; Vicente, Antonio A.; Dias, Oscar; Geada, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 458
AUTORES: Sousa, Vitor; Hijo, Ariel A. C. Toledo; Luedtke, Fernanda L.; Vicente, Antonio A.; Dias, Oscar; Geada, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 458
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Improving the accessibility of phytonutrients in Chlorella vulgaris through ohmic heating
AUTORES: Machado, Luis; Geada, Pedro; Teixeira, Jose A.; Pereira, Ricardo N.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 97
AUTORES: Machado, Luis; Geada, Pedro; Teixeira, Jose A.; Pereira, Ricardo N.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 97
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Multivariable optimization process of heterotrophic growth of Chlorella vulgaris Full Text
AUTORES: Geada, Pedro; Francisco, Diogo; Pereira, Francisco; Maciel, Filipe; Madureira, Leandro; Barros, Ana; Silva, Joana L.; Vicente, Antonio A. ; Teixeira, Jose A.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 138
AUTORES: Geada, Pedro; Francisco, Diogo; Pereira, Francisco; Maciel, Filipe; Madureira, Leandro; Barros, Ana; Silva, Joana L.; Vicente, Antonio A. ; Teixeira, Jose A.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 138
4
TÃTULO: Systems biology's role in leveraging microalgal biomass potential: Current status and future perspectives Full Text
AUTORES: Cunha, Emanuel; Sousa, Vitor; Geada, Pedro; Teixeira, Jose A.; Vicente, Antonio A. ; Dias, Oscar;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 69
AUTORES: Cunha, Emanuel; Sousa, Vitor; Geada, Pedro; Teixeira, Jose A.; Vicente, Antonio A. ; Dias, Oscar;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 69
5
TÃTULO: Optimization of supply chain operations: minimize storage flows based on the location of the products
AUTORES: agua, Pedro B.; Delaunay, Rodrigo; Frias, Armindo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: DIRECCION Y ORGANIZACION, VOLUME: 79
AUTORES: agua, Pedro B.; Delaunay, Rodrigo; Frias, Armindo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: DIRECCION Y ORGANIZACION, VOLUME: 79
INDEXADO EM: WOS
6
TÃTULO: Evaluation of efficiency of disruption methods for Coelastrella sp. in order to obtain high yields of biochemical compounds release Full Text
AUTORES: Loureiro, Luis; Machado, Luis; Geada, Pedro; Vasconcelos, Vitor ; Vicente, Antonio A. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 73
AUTORES: Loureiro, Luis; Machado, Luis; Geada, Pedro; Vasconcelos, Vitor ; Vicente, Antonio A. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 73
7
TÃTULO: Artificial intelligence to enhance corporate governance: A conceptual framework
AUTORES: Anacleto Correia ; Pedro B Água;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Corporate Board: Role, Duties and Composition, VOLUME: 19, NÚMERO: 1
AUTORES: Anacleto Correia ; Pedro B Água;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Corporate Board: Role, Duties and Composition, VOLUME: 19, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: CrossRef
8
TÃTULO: Enhancing corporate governance: A conceptual approach to artificial intelligence usage
AUTORES: Anacleto Correia ; Pedro B Água;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: New outlooks for the scholarly research in corporate governance
AUTORES: Anacleto Correia ; Pedro B Água;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: New outlooks for the scholarly research in corporate governance
INDEXADO EM: CrossRef
9
TÃTULO: Microalgae biomass as an alternative source of biocompounds: New insights and future perspectives of extraction methodologies
AUTORES: Sousa, Vitor; Pereiraa, Ricardo N.; Vicentea, Antonio A.; Diasa, Oscar; Geada, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 173
AUTORES: Sousa, Vitor; Pereiraa, Ricardo N.; Vicentea, Antonio A.; Diasa, Oscar; Geada, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 173
INDEXADO EM: Scopus WOS
10
TÃTULO: A research agenda on de-biasing the board
AUTORES: Pedro B Água; Anacleto Correia ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Corporate governance: Theory and practice
AUTORES: Pedro B Água; Anacleto Correia ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Corporate governance: Theory and practice
INDEXADO EM: CrossRef