Helena T. Godoy
AuthID: R-00F-XEH
1
TÃTULO: Determination of Acrylamide in Commercial Baby Foods by LC-QqQ-MS/MS: a Simple Method for Routine Analyses Full Text
AUTORES: Prata, Rafaela; Vargas Perez, Marta; Petrarca, Mateus Henrique; Godoy, Helena Teixeira; Frenich, Antonia Garrido; Romero Gonzalez, Roberto;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS
AUTORES: Prata, Rafaela; Vargas Perez, Marta; Petrarca, Mateus Henrique; Godoy, Helena Teixeira; Frenich, Antonia Garrido; Romero Gonzalez, Roberto;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS
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2
TÃTULO: Yerba Mate as an Inexpensive Source of Analytical Standards of Chlorogenic Acid Isomers: an Optimization Study Full Text
AUTORES: Meinhart, Adriana Dillenburg; da Silveira, Tayse Ferreira Ferreira; Godoy, Helena Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS
AUTORES: Meinhart, Adriana Dillenburg; da Silveira, Tayse Ferreira Ferreira; Godoy, Helena Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS
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3
TÃTULO: Targeted and non-targeted analysis of pesticides and aflatoxins in baby foods by liquid chromatography coupled to quadrupole Orbitrap mass spectrometry
AUTORES: Prata, Rafaela; Lopez Ruiz, Rosalia; Petrarca, Mateus Henrique; Godoy, Helena Teixeira; Frenich, Antonia Garrido; Romero Gonzalez, Roberto;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 139
AUTORES: Prata, Rafaela; Lopez Ruiz, Rosalia; Petrarca, Mateus Henrique; Godoy, Helena Teixeira; Frenich, Antonia Garrido; Romero Gonzalez, Roberto;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 139
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4
TÃTULO: A study of the bioactive potential of seven neglected and underutilized leaves consumed in Brazil Full Text
AUTORES: De Souza, TCL; De Silveira, TFF; Rodrigues, MI; Ruiz, ALTG; Neves, DA; Duarte, MCT; Cunha Santos, ECE; Kuhnle, G; Ribeiro, AB; Godoy, HT;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 364
AUTORES: De Souza, TCL; De Silveira, TFF; Rodrigues, MI; Ruiz, ALTG; Neves, DA; Duarte, MCT; Cunha Santos, ECE; Kuhnle, G; Ribeiro, AB; Godoy, HT;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 364
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5
TÃTULO: Determination of Polyamines in Baby Food by Gas Chromatography-Mass Spectrometry: Optimization of Extraction and Microwave-Assisted Derivatization Using Response Surface Methodology Full Text
AUTORES: Mateus Henrique Petrarca; Fernandes, J. O. ; Helena Teixeira Godoy; Sara Cristina Cunha;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 11
AUTORES: Mateus Henrique Petrarca; Fernandes, J. O. ; Helena Teixeira Godoy; Sara Cristina Cunha;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 11
6
TÃTULO: Multiclass pesticide analysis in fruit-based baby food: A comparative study of sample preparation techniques previous to gas chromatography-mass spectrometry Full Text
AUTORES: Mateus H Petrarca; Fernandes, J. O. ; Helena T Godoy; Sara C Cunha;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 212
AUTORES: Mateus H Petrarca; Fernandes, J. O. ; Helena T Godoy; Sara C Cunha;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 212
7
TÃTULO: Validation of methodology for simultaneous determination of synthetic dyes in alcoholic beverages by capillary electrophoresis Full Text
AUTORES: Marcelo A Prado; Luis Vilas V Boas; Maria R Bronze ; Helena T Godoy;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A, VOLUME: 1136, NÚMERO: 2
AUTORES: Marcelo A Prado; Luis Vilas V Boas; Maria R Bronze ; Helena T Godoy;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A, VOLUME: 1136, NÚMERO: 2