Elsa J. M. O. Moreira
AuthID: R-00F-YGN
1
TÃTULO: Effect of in vitro gastrointestinal digestion on the total phenolic contents and antioxidant activity of wild Mediterranean edible plant extracts Full Text
AUTORES: Sandra Goncalves; Elsa Moreira; Paula B Andrade ; Patricia Valentao ; Anabela Romano;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 245, NÚMERO: 3
AUTORES: Sandra Goncalves; Elsa Moreira; Paula B Andrade ; Patricia Valentao ; Anabela Romano;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 245, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Bioactive properties of Chamaerops humilis L.: antioxidant and enzyme inhibiting activities of extracts from leaves, seeds, pulp and peel
AUTORES: Sandra Goncalves; Joana Medronho; Elsa Moreira; Clara Grosso; Paula B Andrade ; Patricia Valentao ; Anabela Romano;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 3 BIOTECH, VOLUME: 8
AUTORES: Sandra Goncalves; Joana Medronho; Elsa Moreira; Clara Grosso; Paula B Andrade ; Patricia Valentao ; Anabela Romano;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 3 BIOTECH, VOLUME: 8
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Phenolic profile, antioxidant activity and enzyme inhibitory activities of extracts from aromatic plants used in Mediterranean diet Full Text
AUTORES: Sandra Goncalves; Elsa Moreira; Clara Grosso; Paula B Andrade ; Patricia Valentao ; Anabela Romano;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 54, NÚMERO: 1
AUTORES: Sandra Goncalves; Elsa Moreira; Clara Grosso; Paula B Andrade ; Patricia Valentao ; Anabela Romano;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 54, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS CrossRef
4
TÃTULO: Phenolic profile, antioxidant activity and enzyme inhibitory activities of extracts from aromatic plants used in Mediterranean diet
AUTORES: Gonçalves, S; Moreira, E; Grosso, C; Andrade, PB ; Valentão, P ; Romano, A;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Journal of Food Science and Technology, VOLUME: 54, NÚMERO: 1
AUTORES: Gonçalves, S; Moreira, E; Grosso, C; Andrade, PB ; Valentão, P ; Romano, A;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Journal of Food Science and Technology, VOLUME: 54, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus
5
TÃTULO: Comparative study of DNA extraction methods for soybean derived food products Full Text
AUTORES: Isabel Mafra ; Susana A Silva; Elsa J M O Moreira; Carla Ferreira F da Silva; Beatriz, M ; Oliveira, PP;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 19, NÚMERO: 12
AUTORES: Isabel Mafra ; Susana A Silva; Elsa J M O Moreira; Carla Ferreira F da Silva; Beatriz, M ; Oliveira, PP;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 19, NÚMERO: 12