1
TÍTULO: A survey on genetically modified maize in foods commercialised in Portugal  Full Text
AUTORES: Telmo J R Fernandes; Joana S Amaral ; Beatriz B P P Oliveira ; Isabel Mafra ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 35, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Eggspectation: organic egg authentication method challenged with produce from ten different countries  Full Text
AUTORES: van Ruth, SM; Koot, AH; Brouwer, SE; Boivin, N; Carcea, M; Zerva, CN; E Haugen; Hoehl, A; Koroglu, D; Mafra, I ; Rom, S;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Novel approach based on single-tube nested real-time PCR to detect almond allergens in foods  Full Text
AUTORES: Joana Costa ; Maria Beatriz P P Oliveira ; Isabel Mafra ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 51, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Untitled  Full Text
AUTORES: Isabel Mafra ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 94, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Advances in vegetable oil authentication by DNA-based markers  Full Text
AUTORES: Joana Costa ; Isabel Mafra ; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: Almond Allergens: Molecular Characterization, Detection, and Clinical Relevance  Full Text
AUTORES: Joana Costa ; Isabel Mafra ; Isabel Carrapatoso; Maria Beatriz P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 60, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
Página 1 de 4. Total de resultados: 35.