Bruna Carbas
AuthID: R-00F-YGR
1
TÃTULO: White Lupine (Lupinus albus L.) Flours for Healthy Wheat Breads: Rheological Properties of Dough and the Bread Quality
AUTORES: Guardianelli, Luciano M.; Carbas, Bruna; Brites, Carla; Puppo, Maria C.; Salinas, Maria V.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 8
AUTORES: Guardianelli, Luciano M.; Carbas, Bruna; Brites, Carla; Puppo, Maria C.; Salinas, Maria V.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 8
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2
TÃTULO: Development of Prediction Models for the Pasting Parameters of Rice Based on Near-Infrared and Machine Learning Tools
AUTORES: Sampaio, Pedro Sousa; Carbas, Bruna; Brites, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
AUTORES: Sampaio, Pedro Sousa; Carbas, Bruna; Brites, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
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3
TÃTULO: Chemical composition and antioxidant activity of commercial flours from Ceratonia siliqua and Prosopis spp.
AUTORES: Carbas, B; Salinas, MV; Serrano, C; Passarinho, JA; Puppo, MC; Ricardo, CP; Brites, C;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
AUTORES: Carbas, B; Salinas, MV; Serrano, C; Passarinho, JA; Puppo, MC; Ricardo, CP; Brites, C;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
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4
TÃTULO: Maize flour parameters that are related to the consumer perceived quality of 'broa' specialty bread Full Text
AUTORES: Bruna Carbas; Maria Carlota Vaz Patto; Maria Rosario Bronze; Andreia Bento Da Silva; Maria Joao Trigo; Carla Brites;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 36, NÚMERO: 2
AUTORES: Bruna Carbas; Maria Carlota Vaz Patto; Maria Rosario Bronze; Andreia Bento Da Silva; Maria Joao Trigo; Carla Brites;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 36, NÚMERO: 2
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5
TÃTULO: Maize flour parameters that are related to the consumer perceived quality of ‘broa’ specialty bread Full Text
AUTORES: Bruna CARBAS; Maria Carlota VAZ-PATTO; Maria Rosário BRONZE; Andreia BENTO-DA-SILVA; Maria João TRIGO; Carla BRITES;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Food Science and Technology (Campinas) - Food Sci. Technol (Campinas), VOLUME: 36, NÚMERO: 2
AUTORES: Bruna CARBAS; Maria Carlota VAZ-PATTO; Maria Rosário BRONZE; Andreia BENTO-DA-SILVA; Maria João TRIGO; Carla BRITES;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Food Science and Technology (Campinas) - Food Sci. Technol (Campinas), VOLUME: 36, NÚMERO: 2
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6
TÃTULO: Investigation on the knowledge associated with foodborne diseases in consumers of northeastern Portugal Full Text
AUTORES: Bruna Carbas; Luis Cardoso ; Ana Claudia Coelho ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 30, NÚMERO: 1
AUTORES: Bruna Carbas; Luis Cardoso ; Ana Claudia Coelho ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 30, NÚMERO: 1