Avrelija Cencic
AuthID: R-00F-YHB
1
TÃTULO: Improvement of lipid profile by probiotic/protective cultures: study in a non-carcinogenic small intestinal cell model
AUTORES: Mario Gorenjak; Lidija Gradisnik; Martin Trapecar; Mauro Pistello; Carina Pinto Kozmus; Dejan Skorjanc; Pavel Skok; Tomaz Langerholc; Avrelija Cencic;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: NEW MICROBIOLOGICA, VOLUME: 37, NÚMERO: 1
AUTORES: Mario Gorenjak; Lidija Gradisnik; Martin Trapecar; Mauro Pistello; Carina Pinto Kozmus; Dejan Skorjanc; Pavel Skok; Tomaz Langerholc; Avrelija Cencic;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: NEW MICROBIOLOGICA, VOLUME: 37, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: New tools to assess toxicity, bioaccessibility and uptake of chemical contaminants in meat and seafood Full Text
AUTORES: Antonio Marques; Helena Maria Lourenco; Maria Leonor Nunes; Cristina Roseiro; Carlos Santos; Alejandro Barranco; Sandra Rainieri; Tomaz Langerholc; Avrelija Cencic;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 44, NÚMERO: 2
AUTORES: Antonio Marques; Helena Maria Lourenco; Maria Leonor Nunes; Cristina Roseiro; Carlos Santos; Alejandro Barranco; Sandra Rainieri; Tomaz Langerholc; Avrelija Cencic;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 44, NÚMERO: 2
3
TÃTULO: The Morama Bean (Tylosema esculentum). A Potential Crop for Southern Africa
AUTORES: Jackson, JC; Duodu, KG; Holse, M; de Faria, MDL; Jordaan, D; Chingwaru, W; Hansen, A; Cencic, A; Kandawa Schultz, M; Mpotokwane, SM; Chimwamurombe, P; de Kock, HL; Minnaar, A;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: Advances in Food and Nutrition Research, VOLUME: 61, NÚMERO: C
AUTORES: Jackson, JC; Duodu, KG; Holse, M; de Faria, MDL; Jordaan, D; Chingwaru, W; Hansen, A; Cencic, A; Kandawa Schultz, M; Mpotokwane, SM; Chimwamurombe, P; de Kock, HL; Minnaar, A;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: Advances in Food and Nutrition Research, VOLUME: 61, NÚMERO: C
INDEXADO EM: Scopus CrossRef