2
TÍTULO: Natural Bioactive Compounds from Winery By-Products as Health Promoters: A Review  Full Text
AUTORES: Ana Teixeira; Nieves Baenas; Raul Dominguez Perles; Ana Barros; Eduardo Rosa; Diego A Moreno; Cristina Garcia Viguera;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 15, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Evaluation of grape (Vitis vinifera L.) stems from Portuguese varieties as a resource of (poly)phenolic compounds: A comparative study  Full Text
AUTORES: Ana Barros; Amadeo Girones Vilaplana; Ana Teixeira; Jacinta Collado Gonzalez; Diego A Moreno; Angel Gil Izquierdo; Eduardo Rosa; Raul Dominguez Perles;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 65, NÚMERO: PC
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: New Beverages of Lemon Juice Enriched with the Exotic Berries Maqui, Açaı́, and Blackthorn: Bioactive Components and in Vitro Biological Properties  Full Text
AUTORES: Amadeo Gironés-Vilaplana; Patrı́cia Valentão ; Diego A Moreno; Federico Ferreres; Cristina Garcı́a-Viguera; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: J. Agric. Food Chem. - Journal of Agricultural and Food Chemistry, VOLUME: 60, NÚMERO: 26
INDEXADO EM: CrossRef