Diego A. Moreno
AuthID: R-00F-YHJ
1
TÃTULO: Beverages of lemon juice and exotic noni and papaya with potential for anticholinergic effects Full Text
AUTORES: Amadeo Gironés-Vilaplana; Patrícia Valentão ; Paula B Andrade ; Federico Ferreres; Diego A Moreno; Cristina García-Viguera;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 170
AUTORES: Amadeo Gironés-Vilaplana; Patrícia Valentão ; Paula B Andrade ; Federico Ferreres; Diego A Moreno; Cristina García-Viguera;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 170
INDEXADO EM: CrossRef
2
TÃTULO: Natural Bioactive Compounds from Winery By-Products as Health Promoters: A Review Full Text
AUTORES: Ana Teixeira; Nieves Baenas; Raul Dominguez Perles; Ana Barros; Eduardo Rosa; Diego A Moreno; Cristina Garcia Viguera;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 15, NÚMERO: 9
AUTORES: Ana Teixeira; Nieves Baenas; Raul Dominguez Perles; Ana Barros; Eduardo Rosa; Diego A Moreno; Cristina Garcia Viguera;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 15, NÚMERO: 9
3
TÃTULO: Evaluation of grape (Vitis vinifera L.) stems from Portuguese varieties as a resource of (poly)phenolic compounds: A comparative study Full Text
AUTORES: Ana Barros; Amadeo Girones Vilaplana; Ana Teixeira; Jacinta Collado Gonzalez; Diego A Moreno; Angel Gil Izquierdo; Eduardo Rosa; Raul Dominguez Perles;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 65, NÚMERO: PC
AUTORES: Ana Barros; Amadeo Girones Vilaplana; Ana Teixeira; Jacinta Collado Gonzalez; Diego A Moreno; Angel Gil Izquierdo; Eduardo Rosa; Raul Dominguez Perles;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 65, NÚMERO: PC
4
TÃTULO: New Beverages of Lemon Juice Enriched with the Exotic Berries Maqui, Açaı́, and Blackthorn: Bioactive Components and in Vitro Biological Properties Full Text
AUTORES: Amadeo Gironés-Vilaplana; Patrı́cia Valentão ; Diego A Moreno; Federico Ferreres; Cristina Garcı́a-Viguera; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: J. Agric. Food Chem. - Journal of Agricultural and Food Chemistry, VOLUME: 60, NÚMERO: 26
AUTORES: Amadeo Gironés-Vilaplana; Patrı́cia Valentão ; Diego A Moreno; Federico Ferreres; Cristina Garcı́a-Viguera; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: J. Agric. Food Chem. - Journal of Agricultural and Food Chemistry, VOLUME: 60, NÚMERO: 26
INDEXADO EM: CrossRef