Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Eduardo Augusto dos Santos Rosa
AuthID:
R-000-4E3
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (62)
Proceedings Paper (11)
Review (3)
Abstract (1)
Editorial Material (1)
Year Start - End:
1988
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1989
1988
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 78
1
TÃTULO:
Antibacterial activity and synergistic effects between Eucalyptus globulus leaf residues (essential oils and extracts) and antibiotics against several isolates of respiratory tract infections (Pseudomonas aeruginosa)
Full Text
AUTORES:
Pereira, V;
Dias, C
;
Vasconcelos, MC
;
Rosa, E
;
Saavedra, MJ
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
52
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Effect of elevated carbon dioxide (CO2) on phenolic acids, flavonoids, tocopherols, tocotrienols, gamma-oryzanol and antioxidant capacities of rice (Oryza sativa L.)
Full Text
AUTORES:
Piebiep Goufo
;
Jose Pereira
; Nuno Figueiredo;
Beatriz B P P Oliveira
;
Corina Carranca
;
Eduardo A S Rosa
;
Henrique Trindade
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE,
VOLUME:
59,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
31
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Effect of Elevated Carbon Dioxide Concentration on Rice Quality: Proximate Composition, Dietary Fibers, and Free Sugars
AUTORES:
Piebiep Goufo
;
Luis M M Ferreira
;
Corina Carranca
;
Eduardo A S Rosa
;
Henrique Trindade
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
CEREAL CHEMISTRY,
VOLUME:
91,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
4
TÃTULO:
Rice (Oryza sativa L.) phenolic compounds under elevated carbon dioxide (CO2) concentration
Full Text
AUTORES:
Piebiep Goufo
;
Jose Pereira
;
Jose Moutinho Pereira
;
Carlos M Correia
; Nuno Figueiredo;
Corina Carranca
;
Eduardo A S Rosa
;
Henrique Trindade
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
ENVIRONMENTAL AND EXPERIMENTAL BOTANY,
VOLUME:
99
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
41
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Antibacterial activity and synergistic effect between watercress extracts, 2-phenylethyl isothiocyanate and antibiotics against 11 isolates of Escherichia coli from clinical and animal source
Full Text
AUTORES:
Freitas, E;
Aires, A
;
Augusto de Santos Rosa, EAD
;
Jose Saavedra, MJ
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY,
VOLUME:
57,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Antimicrobial Susceptibility of Aeromonas Spp. Isolated from Pig Ileum Segments to Natural Isothiocyanates
AUTORES:
Alfredo Aires
;
Carla S P Dias
;
Eduardo A S Rosa
;
Maria Jose Saavedra
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
MEDICINAL CHEMISTRY,
VOLUME:
9,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Evaluation of Biological Value and Appraisal of Polyphenols and Glucosinolates from Organic Baby-Leaf Salads as Antioxidants and Antimicrobials against Important Human Pathogenic Bacteria
Full Text
AUTORES:
Alfredo Aires
; Esperanca Marques; Rosa Carvalho;
Eduardo A S Rosa
;
Maria J Saavedra
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
MOLECULES,
VOLUME:
18,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
8
TÃTULO:
Phytochemical characterization and antioxidant properties of baby-leaf watercress produced under organic production system
Full Text
AUTORES:
Alfredo Aires
; Rosa Carvalho;
Eduardo A S Rosa
;
Maria J Saavedra
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
CYTA-JOURNAL OF FOOD,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Study of composition, stabilization and processing of wheat germ and maize industrial by-products
Full Text
AUTORES:
de Vasconcelos, MCBM
;
Bennett, R
;
Castro, C
;
Cardoso, P
;
Saavedra, MJ
;
Rosa, EA
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
42,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
10
TÃTULO:
Antibacterial Effects of Glucosinolate-Derived Hydrolysis Products Against Enterobacteriaceae and Enterococci Isolated from Pig Ileum Segments
AUTORES:
Maria Jose Saavedra
;
Carla S P Dias
;
Antonio Martinez Murcia
;
Richard N Bennett
;
Alfredo Aires
;
Eduardo A S Rosa
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOODBORNE PATHOGENS AND DISEASE,
VOLUME:
9,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 8. Total de resultados: 78.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service